REKLAMA
Zdroj: Canva
Bravčová krkovička na prírodno
Rýchly recept na bravčovú krkovičku vo vlastnej šťave
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g bravčová krkovička
- 1 ks Cibuľa
- 2 ks paradajka
- 4 pl olej
- 1 ks cesnak
- 1 čl grilovacie korenie
- 150 ml voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Na oleji podusíme cibuľu, cesnak, opečieme na väčšie kusy pokrájané rezne bravčovej krkovičky.
2. Krok
Dáme na plech, posypeme grilovacím korením, pridáme pokrájanú paradajku, podlejeme vodou, zakryjeme alobalom a dáme do rúry na 180 stupňov na 40 minút piecť.
3. Krok
Počas pečenia kontrolujeme a ak treba podlejeme ešte vodou, aby sa mäso nepripálilo.
4. Krok
V studenej vode zamiešame škrob a zahustíme si výpek, necháme privrieť a podľa chuti dosolíme a okoreníme.
5. Krok
Môžeme podávať s opekanými zemiakmi, ryžou a zeleninou. Dobrú chuť !