REKLAMA

Zdroj: Roman Bjuty from Getty Images

Bravčová panenka na panvici

Bravčová panvica na panvici je jedno z mojich najobľúbenejších jedál. Často ho pripravujem pre svoju rodinu a priateľov a vždy sa stretáva s nadšením.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g bravčová panenka Pridané do
  • 2 strúčiky Cesnak Pridané do
  • 2 větvičky rozmarín Pridané do
  • 100 g maslo Pridané do
  • soľ Pridané do
  • Mleté korenie Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Bravčovú panenku najprv očistite od šliach a tuku. Mäso osoľte a okoreňte. Polovicu masla dajte na panvicu a rozpusťte ho na miernom ohni. Bravčovú panenku opečte zo všetkých strán dozlatista. Je to dôležité, pretože tak získa krásnu zlatistú farbu a zachová sa v nej šťava.

2. Krok

Ak máte radi cesnak a rozmarín, pridajte ich do mäsa. Ja osobne ich milujem, takže ich používam pri každej príležitosti. Po opečení vložte mäso do rúry vyhriatej na 180 stupňov a pečte približne 10 minút.

3. Krok

Keď je mäso hotové, vyberte ho z rúry a nechajte ho chvíľu odpočívať.

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

748 receptov

Obed

4876 receptov

Nátierky

332 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3774 receptov

Večera

4591 receptov

Torty

481 receptov

Veľkonočné

244 receptov
Recipe author image Iwa

Bravčová panenka na panvici

Bravčová panvica na panvici je jedno z mojich najobľúbenejších jedál. Často ho pripravujem pre svoju rodinu a priateľov a vždy sa stretáva s nadšením.

60
Minút
4
Počet porcií
Postup
1. Krok

Bravčovú panenku najprv očistite od šliach a tuku. Mäso osoľte a okoreňte. Polovicu masla dajte na panvicu a rozpusťte ho na miernom ohni. Bravčovú panenku opečte zo všetkých strán dozlatista. Je to dôležité, pretože tak získa krásnu zlatistú farbu a zachová sa v nej šťava.

2. Krok

Ak máte radi cesnak a rozmarín, pridajte ich do mäsa. Ja osobne ich milujem, takže ich používam pri každej príležitosti. Po opečení vložte mäso do rúry vyhriatej na 180 stupňov a pečte približne 10 minút.

3. Krok

Keď je mäso hotové, vyberte ho z rúry a nechajte ho chvíľu odpočívať.

Ingrediencie
500 g
bravčová panenka
2 strúčiky
Cesnak
2 větvičky
rozmarín
100 g
maslo
soľ
Mleté korenie