:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Mbsi0RhTp-Ws9F8Z8E6d/711b22d56b07038ddbd1ea9f6f12b7.jpeg)
Zdroj: Roman Bjuty from Getty Images
Bravčová panenka na panvici
Bravčová panvica na panvici je jedno z mojich najobľúbenejších jedál. Často ho pripravujem pre svoju rodinu a priateľov a vždy sa stretáva s nadšením.
Ingrediencie
- 500 g bravčová panenka
- 2 strúčiky Cesnak
- 2 větvičky rozmarín
- 100 g maslo
- soľ
- Mleté korenie
Najnovšie letáky
Nutričné hodnoty a cena
Postup
Bravčovú panenku najprv očistite od šliach a tuku. Mäso osoľte a okoreňte. Polovicu masla dajte na panvicu a rozpusťte ho na miernom ohni. Bravčovú panenku opečte zo všetkých strán dozlatista. Je to dôležité, pretože tak získa krásnu zlatistú farbu a zachová sa v nej šťava.
Ak máte radi cesnak a rozmarín, pridajte ich do mäsa. Ja osobne ich milujem, takže ich používam pri každej príležitosti. Po opečení vložte mäso do rúry vyhriatej na 180 stupňov a pečte približne 10 minút.
Keď je mäso hotové, vyberte ho z rúry a nechajte ho chvíľu odpočívať.
Zdieľaj recept s ostatnými
Reels
NovéNajnovšie recepty
Najnovšie recepty
Reels
NovéObľúbené recepty
Top kategórie
Bravčová panenka na panvici
Bravčová panvica na panvici je jedno z mojich najobľúbenejších jedál. Často ho pripravujem pre svoju rodinu a priateľov a vždy sa stretáva s nadšením.
Bravčovú panenku najprv očistite od šliach a tuku. Mäso osoľte a okoreňte. Polovicu masla dajte na panvicu a rozpusťte ho na miernom ohni. Bravčovú panenku opečte zo všetkých strán dozlatista. Je to dôležité, pretože tak získa krásnu zlatistú farbu a zachová sa v nej šťava.
Ak máte radi cesnak a rozmarín, pridajte ich do mäsa. Ja osobne ich milujem, takže ich používam pri každej príležitosti. Po opečení vložte mäso do rúry vyhriatej na 180 stupňov a pečte približne 10 minút.
Keď je mäso hotové, vyberte ho z rúry a nechajte ho chvíľu odpočívať.
Ako sa ti tento recept podaril?