REKLAMA
Bravčové mäso na hubách
Bravčové mäso na hubách so smotanou
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1 kg bravčové mäso
- 5 strúčiky cesnaku
- 1 Cibuľa
- 2 čl sójovej omáčky
- 2 čl ocot
- 250 ml sladká smotana
- 1 pohár voda
- soľ
- 1 can huba
- 2 pl olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Na tuku si opražíme nasekanú cibuľu spolu s cesnakom. Pridáme na kocky nakrájané bravčové mäso.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Mäso restujeme aby sa nám zatiahlo. Osolíme ho a pridáme ocot a sójovú omáčku. Poriadne opečieme a podlejeme vodou. Zakryjeme a dusíme do mäkka.
Zdroj: Youtube
3. Krok
K mäkkému mäsu pridáme smotanu na šľahanie a spolu prevaríme 15 minút.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Na záver k mäsu pridáme konzervu šampiňónov a už len v rýchlosti spolu prevaríme.
Zdroj: Youtube