REKLAMA
Bravčové mäso s paradajkovou omáčkou
Výborné bravčové mäso pripravené s paradajkovou omáčkou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g bravčového mäsa
- 1 ks Cibuľa
- 4 strúčiky cesnaku
- 1 ks paprika
- 4 ks paradajky
- 2 Lyžice oleja
- 1 can paradajkovej omáčky
- soľ a čierne korenie
- oregano
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Bravčové mäso nakrájajte na menšie kúsky a posypte soľou a čiernym korením.
2. Krok
Na panvici rozohrejte olej a pridajte k nemu nasekanú cibuľu s cesnakom a paprikou. Restuje ich spolu niekoľko minút.
3. Krok
Potom k ním pridajte mäso a orestujte ho do zlatista.
4. Krok
Po chvíli pridáme na panvicu aj nasekané paradajky a vylejeme plechovku paradajkovej omáčky.
5. Krok
Podľa chuti môžeme pridať aj sušené oregano a bravčové mäso dusíme pod pokrievkou cca 1 hodinu.