:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/r1zy_HFZWstYpdP9w0te/e2b412806d001964c134ef4bc7b147.jpeg)
Zdroj: FB: Varíme a Pečieme s Ljukom
Bravčové plátky na cesnaku
Recept na bravčové mäso na šťave a cesnaku.
Ingrediencie
- 4 ks bravčové plátky
- 8 strúčikov cesnaku
- 3 Lyžice olivového oleja
- 125 ml bieleho suchého vína
- Soľ podla chuti
- mleté čierne korenie podľa chuti
- uvarená ryža
- Uhorka
Najnovšie letáky
Nutričné hodnoty a cena
Postup
Bravčové plátky dobre umyte, osušte a nakrájate na menšie kúsky.
Strúčiky cesnaku olúpte a nakrájajte na tenké plátky.
Mäso osošte, okoreňte a posypte nakrájaným cesnakom.
Na panvici rozpáľte olivový olej a na ňom opražte bravčové plátky.
Keď je mäso pekne opečené z obidvoch strán, podlejte ho bielym vínom a nechajte pár minút dusiť.
Podávať môžete s ryžou a plátkami uhorky.
Zdieľaj recept s ostatnými
Reels
NovéNajnovšie recepty
Najnovšie recepty
Reels
NovéObľúbené recepty
Top kategórie
Bravčové plátky na cesnaku
Recept na bravčové mäso na šťave a cesnaku.
Bravčové plátky dobre umyte, osušte a nakrájate na menšie kúsky.
Strúčiky cesnaku olúpte a nakrájajte na tenké plátky.
Mäso osošte, okoreňte a posypte nakrájaným cesnakom.
Na panvici rozpáľte olivový olej a na ňom opražte bravčové plátky.
Keď je mäso pekne opečené z obidvoch strán, podlejte ho bielym vínom a nechajte pár minút dusiť.
Podávať môžete s ryžou a plátkami uhorky.
Ako sa ti tento recept podaril?