REKLAMA
Zdroj: FB: Varíme a Pečieme s Ljukom
Bravčové plátky na cesnaku
Recept na bravčové mäso na šťave a cesnaku.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 ks bravčové plátky
- 8 strúčikov cesnaku
- 3 Lyžice olivového oleja
- 125 ml bieleho suchého vína
- Soľ podla chuti
- mleté čierne korenie podľa chuti
- uvarená ryža
- Uhorka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Bravčové plátky dobre umyte, osušte a nakrájate na menšie kúsky.
2. Krok
Strúčiky cesnaku olúpte a nakrájajte na tenké plátky.
3. Krok
Mäso osošte, okoreňte a posypte nakrájaným cesnakom.
4. Krok
Na panvici rozpáľte olivový olej a na ňom opražte bravčové plátky.
5. Krok
Keď je mäso pekne opečené z obidvoch strán, podlejte ho bielym vínom a nechajte pár minút dusiť.
6. Krok
Podávať môžete s ryžou a plátkami uhorky.