REKLAMA
Cestoviny Bolognese
Cestoviny som zvolila penne, ale hodia sa aj špagety.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1⁄3 póru
- 2 strúčiky cesnaku
- 200 g koreňovej zeleniny mrkva
- petržlen
- zeler
- 1 can lúpaných paradajok
- 2 Lyžice paradajkového pretlaku
- 250 g mletého mäsa
- olivový olej priordei slovakia
- soľ
- čierne korenie
- bazalka
- uvarené cestoviny
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Na oleji si speníme pór a pretlačený cesnak.
2. Krok
Pridáme mleté mäso, korenie a podlejeme vodou.
3. Krok
Po chvíľke dusenia pridáme nákrajanu zeleninu, lúpané paradajky a pretlak.
4. Krok
Všetko spolu dusime, pokiaľ nie je zelenina mäkká. Podľa potreby dolievame vodu.
5. Krok
Podľa chuti dokoreníme a podávame s uvarenou cestovinou.
6. Krok
Posypeme syrom.
7. Krok
Dobrú chuť!