REKLAMA
Cheesecake s višňami a pudingom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
Cesto
- 500 g nízkotučný krémový tvaroh
- 300 g Philadelphia original ja som použila bezlaktózovú
- 6 lyžíc špaldová hladká múka
- 100 g zmäknuté maslo
- 4 ks vajíčko
- 4 Lyžice xylitol
- 2 lyžičky citrónová kôra
Puding
- 2 balenia proteínový vanilkový puding v prášku
- 2 Lyžice xylitol
- 1 fľaša višňového kompótu bez cukru
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Suroviny na cesto dáme do mixéra a vypracujeme hladkú hmotu.
2. Krok
Nalejeme do odopínacej formy a upečieme vo vopred vyhriatej rúre na 180 stupňov, cca 25 minút. / robila som dva menšie cheesecaky + jeden väčší, ak by som robila jeden, dala by som do formy cca 30 x 17 cm 😏
3. Krok
Na hotové, upečené cesto rozložíme višne.
4. Krok
Pudingy uvaríme vo višňovej šťave, dosladíme xylitolom / ak máme troška menej šťavy, doplníme vodou, dokopy 600 ml.
5. Krok
Ešte horúci puding nalejeme na višne a necháme vychladnúť.
6. Krok
Dobrú chuť 🙂.