REKLAMA
Cukeťak s vlašskými orechmi a čokoladou
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
25
- 400 g nastrúhaná cuketa
- 2 Balíky vanilkový cukor
- 5 pl sladidlo erythritol ine
- 4 Úplný vajcia
- 400 g polohrubá špaldová múka
- 150 ml ghee
- 100 g vlašské orechy
- 50 g horká Nasekaná čokoláda
- bal celý prášok do pečiva
- 1 čl sóda bikarbóna
- 1 čl mletá škorica
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Nastrúhanú cuketu spolu so sladidlami zmiešaj a nechaj pol hodinu odležať. Zatiaľ si môžeš navážiť sypké suroviny, ktoré zmiešaj dokopy a vajíčka zmiešať s rozpusteným ghee maslom.
2. Krok
Po pol hodine pridaj k cukete vajíčkovú zmes, sypkú zmes a čokoládu. Vylej na plech vystlaný papierom. Peč na 180 cca 25-30 minút. Ešte mierne teplý som potrela marhuľovým džemom, posypala mletými vlašskými orechmi a keď koláč úplne vychladol, pofrkala horkou čokoládou.