REKLAMA

Cuketová nátierka s kôprom a tofu syrom

Ako využiť cukety v čase ich najväčšej sezóny? Aj takto...

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 1 stredná cuketa Pridané do
  • 1 cibuľa mrkva Pridané do
  • 1 petržlen Pridané do
  • 1 syr tofu Pridané do
  • strúhaný syr Pridané do
  • kôpor Pridané do
  • korenie Pridané do
  • kokosový olej Pridané do
  • maslo Pridané do
  • pečivo Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

50 min.
1. Krok

Cibuľu opražíme na kokosovom oleji. pridáme nakrájanú mrkvu, petržlen, popražíme, do toho pridáme nakrájanú dužinu z cukety, ochutíme podľa chuti a podusíme 10minút. Rozmixujeme. Vznikne hustejšia kaša, ktoú už nevaríme, pretože buble a prská. Postupne nasypeme postrúhané tofu a kôpor a prikrijeme pokrievkou aby sa všetko spojilo a vplyvom tepla dodusilo.

2. Krok

Keď nátierka prechladne, zjemníme ju maslom, ochutnáme či je dostatočne dochutená a podávame.

3. Krok

Ja som zvolila verziu jednohubiek. Na nakrájané rohlíky som lyžičkou položila kôpku nátierky. Mlynžekom na korenie som jemne ešte okorenila a posypala strúhaným syrom.

4. Krok

Dobrú chuť. :-)

REKLAMA

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4904 receptov

Veľkonočné

246 receptov

Dezert

3788 receptov

Mascarpone

344 receptov

Mäsité jedlá

2268 receptov

Večera

4622 receptov

Kuracie mäso

791 receptov

Raňajky

1517 receptov

Lacné jedlá

1536 receptov
Recipe author image Chutna.alchymia

Cuketová nátierka s kôprom a tofu syrom

Ako využiť cukety v čase ich najväčšej sezóny? Aj takto...

50
Minút
6
Počet porcií
Postup
1. Krok

Cibuľu opražíme na kokosovom oleji. pridáme nakrájanú mrkvu, petržlen, popražíme, do toho pridáme nakrájanú dužinu z cukety, ochutíme podľa chuti a podusíme 10minút. Rozmixujeme. Vznikne hustejšia kaša, ktoú už nevaríme, pretože buble a prská. Postupne nasypeme postrúhané tofu a kôpor a prikrijeme pokrievkou aby sa všetko spojilo a vplyvom tepla dodusilo.

2. Krok

Keď nátierka prechladne, zjemníme ju maslom, ochutnáme či je dostatočne dochutená a podávame.

3. Krok

Ja som zvolila verziu jednohubiek. Na nakrájané rohlíky som lyžičkou položila kôpku nátierky. Mlynžekom na korenie som jemne ešte okorenila a posypala strúhaným syrom.

4. Krok

Dobrú chuť. :-)

Ingrediencie
1 stredná
cuketa
1 cibuľa
mrkva
1
petržlen
1
syr tofu
strúhaný syr
kôpor
korenie
kokosový olej
maslo
pečivo