REKLAMA
Jahodové brownie s tvarohom

Jahodové brownie s tvarohom

Kombinácie jahôd a tvarohu je skvelá a osviežujúca kombinácia do teplých letných dní.

REKLAMA
Sezóna jahôd je v plnom prúde. Pripraviť si z nich môžete sladký džem alebo chutný koláč

Recept nájdeš v tomto článku

Sezóna jahôd je v plnom prúde. Pripraviť si z nich môžete sladký džem alebo chutný koláč

Ingrediencie

porcií
10

Korpus

  • 5 vajíčok Pridané do
  • 120 g cukru Pridané do
  • 175 g polohrubá múka Pridané do
  • 180 g maslo Pridané do
  • 75 g kakao Pridané do

Krém

  • 500 g tvaroh jemný Pridané do
  • 2 čl vanilková pasta Pridané do
  • 1 vajíčko Pridané do
  • 2 pl zlatý klas prášok Pridané do
  • čerstvé jahody Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

V miske si vymiešame vajcia s cukrom. Pridáme rozpustené maslo, múku zmiešanú s kakaom a práškom do pečiva. Polovicu cesta vylejeme na plech(24x24cm) vystlaný papierom na pečenie.

2. Krok

V druhej mise si spolu vymiešame všetky suroviny na krém. Tvarohový krém vylejeme na kakaový korpus. Na vrch krému uložíme nakrájané jahody. Na vrch celého koláčika dáme druhú polovicu kakaového cesta, ktoré nanesieme pomocou lyžičky a vytvoríme kopčeky. Hotový koláč pečieme na 190°C/45-50 minút.

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4904 receptov

Veľkonočné

246 receptov

Dezert

3790 receptov

Mascarpone

344 receptov

Mäsité jedlá

2268 receptov

Kuracie mäso

791 receptov

Raňajky

1517 receptov

Lacné jedlá

1536 receptov

Večera

4622 receptov
Recipe author image maskrtky_od_Katky

Jahodové brownie s tvarohom

Kombinácie jahôd a tvarohu je skvelá a osviežujúca kombinácia do teplých letných dní.

20
Minút
10
Počet porcií
Postup
1. Krok

V miske si vymiešame vajcia s cukrom. Pridáme rozpustené maslo, múku zmiešanú s kakaom a práškom do pečiva. Polovicu cesta vylejeme na plech(24x24cm) vystlaný papierom na pečenie.

2. Krok

V druhej mise si spolu vymiešame všetky suroviny na krém. Tvarohový krém vylejeme na kakaový korpus. Na vrch krému uložíme nakrájané jahody. Na vrch celého koláčika dáme druhú polovicu kakaového cesta, ktoré nanesieme pomocou lyžičky a vytvoríme kopčeky. Hotový koláč pečieme na 190°C/45-50 minút.

Ingrediencie
Korpus
5
vajíčok
120 g
cukru
175 g
polohrubá múka
180 g
maslo
75 g
kakao
Krém
500 g
tvaroh jemný
2 čl
vanilková pasta
1
vajíčko
2 pl
zlatý klas prášok
čerstvé jahody