REKLAMA
Kakaový korpus

Kakaový korpus

Výborný, jednoduchý a nadýchaný kakaový korpus na tortu.

REKLAMA
Ako na piškótové cesto, ktoré bude krásne jemné? Toto je ten najlepší recept

Recept nájdeš v tomto článku

Ako na piškótové cesto, ktoré bude krásne jemné? Toto je ten najlepší recept

Ingrediencie

porcií
1
  • 2 šálky polohrubá múka Pridané do
  • 14 šálka maslo rozpustené Pridané do
  • 14 šálky kakao Pridané do
  • 3 kl kypriaci prášok Pridané do
  • 1 šálka horúca voda Pridané do
  • 1 šálka mlieko Pridané do
  • 2 šálky cukor Pridané do
  • 1 pl vanilková esencia Pridané do
  • 3 ks vajcia Pridané do
  • 1 kl soľ Pridané do

Odporúčané produkty

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Najskôr v miske zmiešame suché suroviny - múku, cukor, preosiate kakao, soľ, prášok do pečiva a sódu bikarbónu.

Kakaový korpus - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

2. Krok

Potom nalejeme k suchej zmesi mlieko a vodu.

Kakaový korpus - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

3. Krok

Všetko spolu poriadne premiešame a postupne prilejeme rozpustené maslo, vanilkovú esenciu a vajíčka.

Kakaový korpus - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

4. Krok

Formu na pečenie vymastíme a posypeme múkou. Vylejeme do nej cesto a pečieme ho vo vyhriatej rúre na 200°C približne 45 minút.

Kakaový korpus - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

REKLAMA

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Nátierky

332 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3773 receptov

Torty

481 receptov

Večera

4590 receptov

Kuracie mäso

788 receptov
Recipe author image Iwa

Kakaový korpus

Výborný, jednoduchý a nadýchaný kakaový korpus na tortu.

60
Minút
1
Počet porcií
Postup
1. Krok

Najskôr v miske zmiešame suché suroviny - múku, cukor, preosiate kakao, soľ, prášok do pečiva a sódu bikarbónu.

2. Krok

Potom nalejeme k suchej zmesi mlieko a vodu.

3. Krok

Všetko spolu poriadne premiešame a postupne prilejeme rozpustené maslo, vanilkovú esenciu a vajíčka.

4. Krok

Formu na pečenie vymastíme a posypeme múkou. Vylejeme do nej cesto a pečieme ho vo vyhriatej rúre na 200°C približne 45 minút.

Ingrediencie
2 šálky
polohrubá múka
14 šálka
maslo rozpustené
14 šálky
kakao
3 kl
kypriaci prášok
1 šálka
horúca voda
1 šálka
mlieko
2 šálky
cukor
1 pl
vanilková esencia
3 ks
vajcia
1 kl
soľ