REKLAMA

Krémová gaštanová polievka

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 800 g vákuovo balených gaštanov Pridané do
  • 1 Cibuľa Pridané do
  • 112 polievková lyžica olivový olej Pridané do
  • 800 ml voda Pridané do
  • 1 kocka slepačieho bujónu Pridané do
  • 350 ml mlieko Pridané do
  • 3 plátky slanina Pridané do
  • 112 polievková lyžica rastlinný olej Pridané do
  • 6 polievková lyžica smotany na šľahanie Pridané do
  • čerstvé listy šalvie Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do

Odporúčané produkty

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

40 min.
1. Krok

Cibuľu očistíme, umyjeme a rozkrojíme ju na 4 časti. Vložíme ju do hrnca spolu s gaštanmi a slepačím bujónom. Pridáme vodu, mlieko, olivový olej a túto zmes privedieme do varu. Varíme približne 30 minút.

2. Krok

Pancettu pražíme na panvici bez pridania oleja približne 1 minútu. Šalviové listy jemne osmažíme na zeleninovom oleji.

3. Krok

Hotovú polievku dozdobíme smotanou, opraženou pancettou a šalviovými listami.

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

748 receptov

Obed

4876 receptov

Nátierky

332 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3774 receptov

Večera

4591 receptov

Torty

481 receptov

Veľkonočné

244 receptov
Recipe author image TASTElist

Krémová gaštanová polievka

40
Minút
6
Počet porcií
Postup
1. Krok

Cibuľu očistíme, umyjeme a rozkrojíme ju na 4 časti. Vložíme ju do hrnca spolu s gaštanmi a slepačím bujónom. Pridáme vodu, mlieko, olivový olej a túto zmes privedieme do varu. Varíme približne 30 minút.

2. Krok

Pancettu pražíme na panvici bez pridania oleja približne 1 minútu. Šalviové listy jemne osmažíme na zeleninovom oleji.

3. Krok

Hotovú polievku dozdobíme smotanou, opraženou pancettou a šalviovými listami.

Ingrediencie
800 g
vákuovo balených gaštanov
1
Cibuľa
112 polievková lyžica
olivový olej
800 ml
voda
1 kocka
slepačieho bujónu
350 ml
mlieko
3 plátky
slanina
112 polievková lyžica
rastlinný olej
6 polievková lyžica
smotany na šľahanie
čerstvé listy šalvie
soľ a korenie