REKLAMA
Ľahká čokoládová torta
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 350 g nakrájaných jabĺk
- 300 g horkej čokolády
- 1 balenie vanilkového cukru
- 1 lyžička jablkového korenia alebo škorice
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
10 min.
1. Krok
Jablká si nakrájame na kocky, pridáme vanilkový cukor a jablkové korenie. Zalejeme vodou, aby boli zakryté jablká.
2. Krok
Varíme do mäkka, asi 15 minút.
3. Krok
Preložíme do mixéra, bez vody a vymixujeme pyré.
4. Krok
Čokoládu si roztopíme vo vodnom kúpeli a pridáme ku pyré. Zamiešame.
5. Krok
Na spodok formy dáme papier na pečenie. Použila som formu, priemer 20cm.
6. Krok
Cesto vylejeme a dáme stuhnúť do chladničky na 24 hodín.
7. Krok
Ozdobime ovocím a podávame so šľahačkou alebo zmrzlinou.
8. Krok
Dobrú chuť!😉