REKLAMA
Losos so zeleninovým šalátom
Losos opečený na masle so zeleninovým šalátikom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 300 g losos
- 1⁄2 hlávka hlávkový šalát
- 4 redkvičky
- 4 cherry rajčiny
- 30 g brie syr
- 1 strúčik cesnak
- 1 čl medu, horčice, olivového oleja
- maslo
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Lososa si zbavíme šupín... špičkou nožíka postupne odstránime (v protismere šupín). Umyjeme a vysušíme plátok lososa osolíme a opečieme si na roztopenom masle v panvičke.... Najprv stranou ako je koža. Opečieme z každej strany. (Môžeme nachvíľu nechať pod pokrievkou ).
2. Krok
Zeleninu si nakrájame a zamiešame so zálievkou (med, horčica, olej, ak máte môže byt aj citrón, roztlačený cesnak).
3. Krok
Servírujeme šalátik a losos. Lososa môžete podávať aj s inými prílohami. Dobrú chuť k obedíku.