REKLAMA
Mexický guláš

Mexický guláš

Taká klasika ktorú pozná a varí každy ale každú ju varí trochu inak toto je moja verzia.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g hovädzie stehno Pridané do
  • 1 kus šalotky Pridané do
  • 2 kus paprika Pridané do
  • 4 kus paradajka Pridané do
  • 100 g mrazený hrášok Pridané do
  • mletá paprika - ostrá Pridané do
  • mletá paprika - sladká Pridané do
  • 12 čajová lyžička papriková pasta Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • bravčová masť Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Pripravíme si všetky suroviny rajčiny, šalotku a papriku nakrájame na kocky, Maso umyjeme očistíme a nakrájame na väčšie kocky.

Mexický guláš - krok prípravy 1
2. Krok

V hlbokej panvici si na masti si speníme šalotku zmiešanu s červenou paprikou, keď je šalotka sklovitá pridáme štipľavú a sladkú papriku.

Mexický guláš - krok prípravy 1
3. Krok

Maso osolíme, okoreníme a posypeme cesnakovým práškom. Za stáleho miešania pridáme mäso a necháme zatiahnuť.

Mexický guláš - krok prípravy 1
4. Krok

Ked je maso zatiahnute pridáme rajčiny a pol lyžičky paprikovej pasty a osolíme.

Mexický guláš - krok prípravy 1
REKLAMA
5. Krok

Počkáme kým rajčiny pustia štavu a podlejeme vodou. Za občasného miešanie necháme dusiť na miernom ohni, kým nebude mäso mäkké. Nakoniec pridáme hrášok a necháme uvariť. Hotové jedlo môžeme podávať s ryžou. Dobrú chuť

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Nátierky

332 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3773 receptov

Torty

481 receptov

Večera

4590 receptov

Kuracie mäso

788 receptov
Recipe author image patrik_v_kuchyni

Mexický guláš

Taká klasika ktorú pozná a varí každy ale každú ju varí trochu inak toto je moja verzia.

120
Minút
4
Počet porcií
Postup
1. Krok

Pripravíme si všetky suroviny rajčiny, šalotku a papriku nakrájame na kocky, Maso umyjeme očistíme a nakrájame na väčšie kocky.

2. Krok

V hlbokej panvici si na masti si speníme šalotku zmiešanu s červenou paprikou, keď je šalotka sklovitá pridáme štipľavú a sladkú papriku.

3. Krok

Maso osolíme, okoreníme a posypeme cesnakovým práškom. Za stáleho miešania pridáme mäso a necháme zatiahnuť.

4. Krok

Ked je maso zatiahnute pridáme rajčiny a pol lyžičky paprikovej pasty a osolíme.

5. Krok

Počkáme kým rajčiny pustia štavu a podlejeme vodou. Za občasného miešanie necháme dusiť na miernom ohni, kým nebude mäso mäkké. Nakoniec pridáme hrášok a necháme uvariť. Hotové jedlo môžeme podávať s ryžou. Dobrú chuť

Ingrediencie
500 g
hovädzie stehno
1 kus
šalotky
2 kus
paprika
4 kus
paradajka
100 g
mrazený hrášok
mletá paprika - ostrá
mletá paprika - sladká
12 čajová lyžička
papriková pasta
soľ
mleté čierne korenie
bravčová masť