REKLAMA

Mrkvac

S mega vláčnym korpusom

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
16
  • 2 vajíčka L Pridané do
  • 65 g trstinový cukor Pridané do
  • 50 g kryštálový cukor Pridané do
  • 125 ml olej Pridané do
  • 125 g hladká múka Pridané do
  • 3 g PDP Pridané do
  • 5 g SB Pridané do
  • 4 g škorica Pridané do
  • 150 g najemno nastrúhana mrkva Pridané do
  • 250 g mascarpone Pridané do
  • 100 ml šľahačka 40 kunin Pridané do
  • 35 g práškový cukor Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Postup

2. Krok

1. Celé vajíčka poriadne vyšľaháme s trstinovým a kryštálovým cukrom do peny.

3. Krok

2. Pomaly pridávame olej.

4. Krok

3. Keď je zapracovaný, pridáme preosiatú múku s PDP, SB a škoricou.

REKLAMA
5. Krok

4. Nakoniec pridáme najemno nastrúhanú mrkvu. Pečieme na 180° 30min. Necháme vychladnúť. Použila som tortovú formu 24cm. Môžete použiť aj plech 37x27cm, dávku však zdvojnasobte (aj v prípade krému).

6. Krok

5. Do misy robota dáme mascarpone, šľahačku a práškový cukor. Všetko vymixujeme do pevného, hladkého krému. Nanesieme na vychladnutý korpus. Zdobíme podľa predstáv. Ja som použila vlašské orechy a domáci karamel. 🤗

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Nátierky

332 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3773 receptov

Torty

481 receptov

Večera

4590 receptov

Kuracie mäso

788 receptov
Recipe author image Bash

Mrkvac

S mega vláčnym korpusom

60
Minút
16
Počet porcií
Postup
1. Krok

Postup

2. Krok

1. Celé vajíčka poriadne vyšľaháme s trstinovým a kryštálovým cukrom do peny.

3. Krok

2. Pomaly pridávame olej.

4. Krok

3. Keď je zapracovaný, pridáme preosiatú múku s PDP, SB a škoricou.

5. Krok

4. Nakoniec pridáme najemno nastrúhanú mrkvu. Pečieme na 180° 30min. Necháme vychladnúť. Použila som tortovú formu 24cm. Môžete použiť aj plech 37x27cm, dávku však zdvojnasobte (aj v prípade krému).

6. Krok

5. Do misy robota dáme mascarpone, šľahačku a práškový cukor. Všetko vymixujeme do pevného, hladkého krému. Nanesieme na vychladnutý korpus. Zdobíme podľa predstáv. Ja som použila vlašské orechy a domáci karamel. 🤗

Ingrediencie
2
vajíčka L
65 g
trstinový cukor
50 g
kryštálový cukor
125 ml
olej
125 g
hladká múka
3 g
PDP
5 g
SB
4 g
škorica
150 g
najemno nastrúhana mrkva
250 g
mascarpone
100 ml
šľahačka 40 kunin
35 g
práškový cukor