REKLAMA

Zdroj: FB: mňami yummy

Najlepší domáci krémeš

Recept na najlepší domáci krémeš, ktorý je pripravený z lístkového cesta.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
12

Na cesto:

  • 500 g listového cesta Pridané do
  • 1 ks vajce na potretie cesta Pridané do

Na krém:

  • 500 ml mlieka Pridané do
  • 2 ks vanilkové pudingy Pridané do
  • 130 g cukru Pridané do
  • 200 g maslo Pridané do

Na šľahačku:

  • 2 ks práškové šľahačky Pridané do
  • 300 ml studeného mlieka Pridané do
  • 1 ks stužovač šľahačky Pridané do

Ostatné:

  • práškový cukor Pridané do

Odporúčané produkty

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

80 min.
1. Krok

Cesto rozdeľte na dve časti, rozvaľkajte na veľkosť plechu a upečte do zlatista. Po upečení okraje odrežte.

2. Krok

Na prípravu krému uvarte puding s cukrom podľa návodu na obale, potom do teplého pudingu pridajte maslo a vymiešajte.

3. Krok

Na vychladnuté cesto natrite krém.

4. Krok

Šľahačku pripravíme s práškovej šľahačky, ktorú vyšľaháme so studeným mliekom a stužovačom.

REKLAMA
5. Krok

Na krém natrieme šľahačku a položíme na ňu druhé cesto.

6. Krok

Krémeš posypeme práškovým cukrom.

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

748 receptov

Obed

4876 receptov

Nátierky

332 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3773 receptov

Torty

481 receptov

Večera

4590 receptov

Kuracie mäso

788 receptov
Recipe author image Iwa

Najlepší domáci krémeš

Recept na najlepší domáci krémeš, ktorý je pripravený z lístkového cesta.

80
Minút
12
Počet porcií
Postup
1. Krok

Cesto rozdeľte na dve časti, rozvaľkajte na veľkosť plechu a upečte do zlatista. Po upečení okraje odrežte.

2. Krok

Na prípravu krému uvarte puding s cukrom podľa návodu na obale, potom do teplého pudingu pridajte maslo a vymiešajte.

3. Krok

Na vychladnuté cesto natrite krém.

4. Krok

Šľahačku pripravíme s práškovej šľahačky, ktorú vyšľaháme so studeným mliekom a stužovačom.

5. Krok

Na krém natrieme šľahačku a položíme na ňu druhé cesto.

6. Krok

Krémeš posypeme práškovým cukrom.

Ingrediencie
Na cesto:
500 g
listového cesta
1 ks
vajce na potretie cesta
Na krém:
500 ml
mlieka
2 ks
vanilkové pudingy
130 g
cukru
200 g
maslo
Na šľahačku:
2 ks
práškové šľahačky
300 ml
studeného mlieka
1 ks
stužovač šľahačky
Ostatné:
práškový cukor