REKLAMA

Najlepšia cigánska pečienka

Recept na najlepšiu cigánsku pečienku v žemli

REKLAMA
Bravčová krkovička na obed – Výborné recepty do každej rodiny

Recept nájdeš v tomto článku

Bravčová krkovička na obed – Výborné recepty do každej rodiny

Ingrediencie

porcií
6
  • 1 kg bravčová krkovička Pridané do
  • 12 l mlieko Pridané do
  • horčica Pridané do
  • 12 kg Cibuľa Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • mletá červená paprika Pridané do
  • soľ Pridané do
  • 4 strúčiky cesnak Pridané do

Odporúčané produkty

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

40 min.
1. Krok

Mäso nakrájame na lpátky a vyklepeme, okoreníme, dáme papriku, soľ, potrieme roztlačeným cesnakom a horčicou. Naskladáme na seba a zalejeme mliekom. Marinujeme najlepšie z večera do rána v chladničke.

2. Krok

Na druhý deň vyberieme a smažíme na oleji. Môžeme trochu podliať vodou a podusiť, aby sme mali aj šťavu. V tejto šťave si môžeme potom podusiť cibuľu a použiť ako prílohu.

3. Krok

Mäso podávame v žemli. Na mäso dáme podusenú cubuľu, môžeme ochutiť ešte horčicou a podávať s nakladanou zeleninou. Dobrú chuť

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

748 receptov

Obed

4876 receptov

Nátierky

332 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3774 receptov

Večera

4591 receptov

Torty

481 receptov

Veľkonočné

244 receptov
Recipe author image Adri1017

Najlepšia cigánska pečienka

Recept na najlepšiu cigánsku pečienku v žemli

40
Minút
6
Počet porcií
Postup
1. Krok

Mäso nakrájame na lpátky a vyklepeme, okoreníme, dáme papriku, soľ, potrieme roztlačeným cesnakom a horčicou. Naskladáme na seba a zalejeme mliekom. Marinujeme najlepšie z večera do rána v chladničke.

2. Krok

Na druhý deň vyberieme a smažíme na oleji. Môžeme trochu podliať vodou a podusiť, aby sme mali aj šťavu. V tejto šťave si môžeme potom podusiť cibuľu a použiť ako prílohu.

3. Krok

Mäso podávame v žemli. Na mäso dáme podusenú cubuľu, môžeme ochutiť ešte horčicou a podávať s nakladanou zeleninou. Dobrú chuť

Ingrediencie
1 kg
bravčová krkovička
12 l
mlieko
horčica
12 kg
Cibuľa
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
soľ
4 strúčiky
cesnak