REKLAMA

Zdroj: FB: DOMÁCE- FAJNOVÉ JEDLÁ

Originál kardinál rezy

Najlepšie kardinálové rezy.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
8

Žlté cesto

  • 2 vajcia Pridané do
  • 8 žĺkov Pridané do
  • 100 g kryštálový cukor Pridané do
  • 1 ks vanilkový cukor Pridané do
  • 50 g polohrubá múka Pridané do
  • 1 ks kypriaci prášok Pridané do

Biele cesto

  • 8 ks bielky Pridané do
  • 200 g kryštálový cukor Pridané do

Plnka

  • 1 ks šľahačka Pridané do
  • 1 ks stužovač do šlahačky Pridané do
  • jahodový lekvár Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Pripravíme si najskôr žlté cesto. Všetky ingredienci na cesto len dáme do misy a spolu vyšľaháme.

2. Krok

Pripravíme si biele cesto. Vyšľaháme ci bielky s cukrom a cesto je hotové. Teraz si obe cestá dáme do sáčkov. odstrihneme roh sáčku aby sme cesto mohli striekať.

3. Krok

Na plech si dáme papier na pečenie a striekame jedno cesto vedľa druhého v pásoch. Dáme piecť na 175 stupňov asi na 30 minút. Upečené cesto rozrežeme na dve časti.

4. Krok

Vyšľaháme si šľahačku spolu so stužovačom. Na prvý plát cesta natrieme v poriadnej vrstve džem. Navrstvíme šľahačku a priložíme druhým plátom cesta.

REKLAMA
5. Krok

Povrch koláčika môžeme posypať práškovým cukrom.

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

748 receptov

Obed

4876 receptov

Nátierky

332 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3773 receptov

Torty

481 receptov

Večera

4590 receptov

Kuracie mäso

788 receptov
Recipe author image lucia.priedhorska

Originál kardinál rezy

Najlepšie kardinálové rezy.

60
Minút
8
Počet porcií
Postup
1. Krok

Pripravíme si najskôr žlté cesto. Všetky ingredienci na cesto len dáme do misy a spolu vyšľaháme.

2. Krok

Pripravíme si biele cesto. Vyšľaháme ci bielky s cukrom a cesto je hotové. Teraz si obe cestá dáme do sáčkov. odstrihneme roh sáčku aby sme cesto mohli striekať.

3. Krok

Na plech si dáme papier na pečenie a striekame jedno cesto vedľa druhého v pásoch. Dáme piecť na 175 stupňov asi na 30 minút. Upečené cesto rozrežeme na dve časti.

4. Krok

Vyšľaháme si šľahačku spolu so stužovačom. Na prvý plát cesta natrieme v poriadnej vrstve džem. Navrstvíme šľahačku a priložíme druhým plátom cesta.

5. Krok

Povrch koláčika môžeme posypať práškovým cukrom.

Ingrediencie
Žlté cesto
2
vajcia
8
žĺkov
100 g
kryštálový cukor
1 ks
vanilkový cukor
50 g
polohrubá múka
1 ks
kypriaci prášok
Biele cesto
8 ks
bielky
200 g
kryštálový cukor
Plnka
1 ks
šľahačka
1 ks
stužovač do šlahačky
jahodový lekvár