REKLAMA
Pravá talianska paradajková polievka
Úžasná talianska polievka minestrone s paradajkami.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
- 1 strúčiky cesnaku
- 1 Cibuľa
- 1 zväzok stopkového zeleru
- 1 cuketa
- 2 mrkiev
- 2 zemiak
- 200 g cvikla
- 2 paradajka
- 250 g suchá fazuľa
- 1 bobkový list
- olivový olej
- soľ
- 2 l voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Najskôr si pripravíme všetku potrebnú zeleninu. Cibuľu nasekáme nadrobno, očistíme cesnak a nakrájame ho na plátky. Cuketu, mrkvu, zemiaky a paradajky nakrájame na kocky. Mangold nasekáme a fazuľu si namočíme do vody.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Vo väčšom hrnci si rozpálime olej. Pridáme nakrájanú cibuľu s cesnakom. Chvíľku restujeme a pridáme zemiaky, cuketu, mrkvu a paradajky. Premiešame. Pridáme bobkový list a osolíme.
Zdroj: Youtube
3. Krok
K zelenine prilejeme vodu a pridáme nasekaný mangold. Pridáme fazuľku. Polievku varíme, kým nie je všetka zelenina mäkká, hlavne fazuľa.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Polievka by mala byť hustejšia. Podáva sa zakvapnutá olivovým olejom.
Zdroj: Youtube