REKLAMA
Pravý domáci tatarák

Pravý domáci tatarák

Pokiaľ máte doma to správne mäso na tatarák, tento recept určite vyskúšajte !

REKLAMA
Čo variť dnes či zajtra? 60 skvelých receptov na obedy a večere

Recept nájdeš v tomto článku

Čo variť dnes či zajtra? 60 skvelých receptov na obedy a večere

Ingrediencie

porcií
4
  • 300 g hovädzieho mäsa (sviečkovice) Pridané do
  • 12 kus cibule (stredne veľká) Pridané do
  • 2 kus kyslé uhorky Pridané do
  • 1 kus vajce (iba žĺtok) Pridané do
  • 1 lyžička sladkej mletej papriky Pridané do
  • 1 lyžička horčica Pridané do
  • 1 lyžička kečup Pridané do
  • 2 lyžičky kapary Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie Pridané do
  • voliteľné petržlenová vňať Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

15 min.
1. Krok

Všetky suroviny si pripravíme na stôl.

Pravý domáci tatarák - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

2. Krok

Hovädzie mäso si pripravíme do väčšej misy. Pokiaľ mäso nie je pomleté, použijeme mlynček alebo nasekáme veľkým kuchynským nožom, poprípade mäso naškriabeme nožom.

3. Krok

Cibuľu, kapary a uhorky si nakrájame na čo najmenšie kúsky a pridáme k mäsu.

Pravý domáci tatarák - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

4. Krok

Pridáme surový žĺtok.

REKLAMA
5. Krok

Zmes dochutíme horčicou, kečupom a koreninami so soľou. Všetko dôkladne premiešame.

Pravý domáci tatarák - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

6. Krok

Hotový tatarák môžeme servírovať pomocou malých misiek, ktoré zmesou naplníme a následne vyklopíme na tanier. Veľmi chutný je aj s posekanou petržlenovou vňaťou.

Pravý domáci tatarák - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

7. Krok

Podávame s opečeným chlebíkom, ktorý si potrieme surovým cesnakom.

8. Krok

Dobrú chuť !

Pravý domáci tatarák - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

REKLAMA

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

749 receptov

Obed

4880 receptov

Mäsité jedlá

2259 receptov

Nátierky

332 receptov

Dezert

3777 receptov

Veľkonočné

244 receptov

Mascarpone

342 receptov

Večera

4595 receptov

Raňajky

1500 receptov
Recipe author image Adri1017

Pravý domáci tatarák

Pokiaľ máte doma to správne mäso na tatarák, tento recept určite vyskúšajte !

15
Minút
4
Počet porcií
Postup
1. Krok

Všetky suroviny si pripravíme na stôl.

2. Krok

Hovädzie mäso si pripravíme do väčšej misy. Pokiaľ mäso nie je pomleté, použijeme mlynček alebo nasekáme veľkým kuchynským nožom, poprípade mäso naškriabeme nožom.

3. Krok

Cibuľu, kapary a uhorky si nakrájame na čo najmenšie kúsky a pridáme k mäsu.

4. Krok

Pridáme surový žĺtok.

5. Krok

Zmes dochutíme horčicou, kečupom a koreninami so soľou. Všetko dôkladne premiešame.

6. Krok

Hotový tatarák môžeme servírovať pomocou malých misiek, ktoré zmesou naplníme a následne vyklopíme na tanier. Veľmi chutný je aj s posekanou petržlenovou vňaťou.

7. Krok

Podávame s opečeným chlebíkom, ktorý si potrieme surovým cesnakom.

8. Krok

Dobrú chuť !

Ingrediencie
300 g
hovädzieho mäsa (sviečkovice)
12 kus
cibule (stredne veľká)
2 kus
kyslé uhorky
1 kus
vajce (iba žĺtok)
1 lyžička
sladkej mletej papriky
1 lyžička
horčica
1 lyžička
kečup
2 lyžičky
kapary
soľ
korenie
voliteľné petržlenová vňať