REKLAMA

Zdroj: Langan from Canva

Ryby v palacinkovom cestíčku

Recept na chutný rybí pokrm v palacinkovom cestíčku, na ktorom si pochutnáva celá naša rodina.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 4 filé Rýb Pridané do
  • 1 pohár múka Pridané do
  • 1 vajcia Pridané do
  • 1 pohár Mlieka Pridané do
  • soľ a korenie podľa chuti Pridané do
  • 2 lyžice Olej Pridané do
  • 2 lyžice Olej Pridané do
  • Lyžica masla Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Najprv si musíme pripraviť palacinkové cesto. Presne také, aké používame na prípravu tradičných palaciniek. V miske zmiešame múku, vajce a mlieko a miešame, kým cesto nie je hladké. Nakoniec pridáme štipku soli a korenia.

2. Krok

Rybie filé položte na dosku na krájanie a jemne ich osušte. Tento krok je dôležitý, pretože vďaka nemu sa cesto lepšie prichytí k rybám.

3. Krok

Každú rybu z oboch strán jemne osolíme a okoreníme. Nezabudnite, že cesto je tiež mierne ochutené.

4. Krok

Potom každý filet ponorte do palacinkového cesta. Uistite sa, že je celá ryba dobre pokrytá cestom.

REKLAMA
5. Krok

Na panvici rozohrejte maslo s olejom. Po rozpálení vložte rybu a opečte ju z oboch strán dozlatista.

6. Krok

Keď je ryba usmažená, odložte ju na papierovú utierku, aby sa zbavila prebytočného tuku.

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

748 receptov

Obed

4876 receptov

Nátierky

332 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3775 receptov

Večera

4591 receptov

Veľkonočné

244 receptov

Pre diabetikov

633 receptov
Recipe author image Iwa

Ryby v palacinkovom cestíčku

Recept na chutný rybí pokrm v palacinkovom cestíčku, na ktorom si pochutnáva celá naša rodina.

60
Minút
4
Počet porcií
Postup
1. Krok

Najprv si musíme pripraviť palacinkové cesto. Presne také, aké používame na prípravu tradičných palaciniek. V miske zmiešame múku, vajce a mlieko a miešame, kým cesto nie je hladké. Nakoniec pridáme štipku soli a korenia.

2. Krok

Rybie filé položte na dosku na krájanie a jemne ich osušte. Tento krok je dôležitý, pretože vďaka nemu sa cesto lepšie prichytí k rybám.

3. Krok

Každú rybu z oboch strán jemne osolíme a okoreníme. Nezabudnite, že cesto je tiež mierne ochutené.

4. Krok

Potom každý filet ponorte do palacinkového cesta. Uistite sa, že je celá ryba dobre pokrytá cestom.

5. Krok

Na panvici rozohrejte maslo s olejom. Po rozpálení vložte rybu a opečte ju z oboch strán dozlatista.

6. Krok

Keď je ryba usmažená, odložte ju na papierovú utierku, aby sa zbavila prebytočného tuku.

Ingrediencie
4 filé
Rýb
1 pohár
múka
1
vajcia
1 pohár
Mlieka
soľ a korenie podľa chuti
2 lyžice
Olej
2 lyžice
Olej
Lyžica masla