REKLAMA
Šampiňónový krém
Pre milovníkov húb
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g šampiňóny
- 2 stredné zemiaky
- 1⁄2 l vývar hubový bujón maggiczsk
- 1 stredná Cibuľa
- 1 pl maslo
- Mletý kmínok
- soľ
- čierne korenie
- Hubové korenie
- 100 ml šľahačková smotana
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
1. Krok
Na masle osmažíme nadrobno nasekanú cibuľku. Pridáme očistené nakrákané šampiňóny a smažíme spolu ešte asi 5-6 minút.
2. Krok
Zalejeme vývarom, pridáme soľ, čierne korenie, hubové korenie a zemiaky narezané na menšie kocky.
3. Krok
Varíme, kým zemiaky nezmäknú a následne všetko rozmixujeme tyčovým mixérom . Prilejeme smotanua, necháme prevrieť a podľa poteby ešte ochutíme. Podávame s krutónmi.