REKLAMA
Špagety s mletým mäsom
Výborná domáca akože morcadella.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 250 g mleté hovädzie mäso
- 1 klobáska
- polovica cuketa
- 1 balík špagety
- 2 strúčiky cesnak
- 6 pl kečup
- soľ
- mleté čierne korenie
- oregano
- 300 g strúhaný syr
- 1 pl olivový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Cibuľku najemno nasekáme, cuketu očistíme od šupky a zrniečok. Spolu ich opečieme na olivovom oleji, pridáme mäso a klobásku, ktorú sme si tiež pomleli. Osolíme a okoreníme. Spolu opekáme, potom pridáme trošku vody podľa potreby a dusíme, kým nebude mäsko hotové. Pred koncom už len do zmesi pridáme prelisovaný cesnak, kečup a oregano. Prevaríme to spolu 5 minút a zmes je hotová. Špagety uvaríme podľa návodu na obale. Na tanier dáme uvarené špagety na vrch dáme zmes a posypeme strúhaným syrom. Ja si do svojej porcie zvyknem dať nasekanú feferónku.