REKLAMA
Zapekanka

Zapekanka

Máte doma staršie pečivo? Urobte si z neho na raňajky alebo večeru chutné zapekanky - typické poľské jedlo.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 1 ks bageta Pridané do
  • 300 g huba Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • kečup Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Cibuľu nakrájame na drobno.

Zapekanka - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

2. Krok

Huby nakrájame na drobno.

Zapekanka - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

3. Krok

Bagetu rozrežeme na polovicu.

Zapekanka - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

4. Krok

Na panvici orestujeme cibuľku s hríbmi. Po 5 minútach sú hríby pripravené a teraz ich môžeme osoliť a okoreniť.

Zapekanka - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

REKLAMA
5. Krok

Bagetu položíme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie. Na ňu položíme plátky syra, hríbovú zmes a postrúhaný syr.

Zapekanka - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

6. Krok

Petržlenovú vňať nakrájame na drobno.

Zapekanka - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

7. Krok

Zapekanku pečieme v predhriatej rúre na 200°C približne 10 minút.

8. Krok

Po upečení ju postriekame kečupom a posypeme petržlenovou vňaťou.

REKLAMA

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Nátierky

332 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3773 receptov

Torty

481 receptov

Večera

4590 receptov

Kuracie mäso

788 receptov
Recipe author image Iwa

Zapekanka

Máte doma staršie pečivo? Urobte si z neho na raňajky alebo večeru chutné zapekanky - typické poľské jedlo.

20
Minút
2
Počet porcií
Postup
1. Krok

Cibuľu nakrájame na drobno.

2. Krok

Huby nakrájame na drobno.

3. Krok

Bagetu rozrežeme na polovicu.

4. Krok

Na panvici orestujeme cibuľku s hríbmi. Po 5 minútach sú hríby pripravené a teraz ich môžeme osoliť a okoreniť.

5. Krok

Bagetu položíme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie. Na ňu položíme plátky syra, hríbovú zmes a postrúhaný syr.

6. Krok

Petržlenovú vňať nakrájame na drobno.

7. Krok

Zapekanku pečieme v predhriatej rúre na 200°C približne 10 minút.

8. Krok

Po upečení ju postriekame kečupom a posypeme petržlenovou vňaťou.

Ingrediencie
1 ks
bageta
300 g
huba
1 ks
Cibuľa
1 čl
mleté čierne korenie
1 čl
soľ
kečup