:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FLQY1XuxzTaiNnrvVqAd/e7934eccfa0b95fbd96e1ca8bee5ee.jpeg)
Zapekanka
Máte doma staršie pečivo? Urobte si z neho na raňajky alebo večeru chutné zapekanky - typické poľské jedlo.
Ingrediencie
- 1 ks bageta
- 300 g huba
- 1 ks Cibuľa
- 1 čl mleté čierne korenie
- 1 čl soľ
- kečup
Najnovšie letáky
Nutričné hodnoty a cena
Postup
Cibuľu nakrájame na drobno.
Zdroj: Youtube
Huby nakrájame na drobno.
Zdroj: Youtube
Bagetu rozrežeme na polovicu.
Zdroj: Youtube
Na panvici orestujeme cibuľku s hríbmi. Po 5 minútach sú hríby pripravené a teraz ich môžeme osoliť a okoreniť.
Zdroj: Youtube
Bagetu položíme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie. Na ňu položíme plátky syra, hríbovú zmes a postrúhaný syr.
Zdroj: Youtube
Petržlenovú vňať nakrájame na drobno.
Zdroj: Youtube
Zapekanku pečieme v predhriatej rúre na 200°C približne 10 minút.
Po upečení ju postriekame kečupom a posypeme petržlenovou vňaťou.
Zdieľaj recept s ostatnými
Reels
NovéNajnovšie recepty
Najnovšie recepty
Reels
NovéObľúbené recepty
Top kategórie
Zapekanka
Máte doma staršie pečivo? Urobte si z neho na raňajky alebo večeru chutné zapekanky - typické poľské jedlo.
Cibuľu nakrájame na drobno.
Huby nakrájame na drobno.
Bagetu rozrežeme na polovicu.
Na panvici orestujeme cibuľku s hríbmi. Po 5 minútach sú hríby pripravené a teraz ich môžeme osoliť a okoreniť.
Bagetu položíme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie. Na ňu položíme plátky syra, hríbovú zmes a postrúhaný syr.
Petržlenovú vňať nakrájame na drobno.
Zapekanku pečieme v predhriatej rúre na 200°C približne 10 minút.
Po upečení ju postriekame kečupom a posypeme petržlenovou vňaťou.
Ako sa ti tento recept podaril?