REKLAMA
Zapekanka
Máte doma staršie pečivo? Urobte si z neho na raňajky alebo večeru chutné zapekanky - typické poľské jedlo.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1 ks bageta
- 300 g huba
- 1 ks Cibuľa
- 1 čl mleté čierne korenie
- 1 čl soľ
- kečup
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Cibuľu nakrájame na drobno.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Huby nakrájame na drobno.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Bagetu rozrežeme na polovicu.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Na panvici orestujeme cibuľku s hríbmi. Po 5 minútach sú hríby pripravené a teraz ich môžeme osoliť a okoreniť.
Zdroj: Youtube
5. Krok
Bagetu položíme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie. Na ňu položíme plátky syra, hríbovú zmes a postrúhaný syr.
Zdroj: Youtube
6. Krok
Petržlenovú vňať nakrájame na drobno.
Zdroj: Youtube
7. Krok
Zapekanku pečieme v predhriatej rúre na 200°C približne 10 minút.
8. Krok
Po upečení ju postriekame kečupom a posypeme petržlenovou vňaťou.