:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/p5Y__gvyS35xuJeKOinE/baf064d66be07807d75260892b5fe3.jpeg)
Zdroj: FB: DOBRÉ RECEPTY terapeuticko#kuchárska mini#megaskupinka
Zubáč na masle
Jednoduchý recept na Zubáča pripraveného na masle.
Ingrediencie
- 4 porcie zubáča
- soľ a korenie
- mletá červená paprika
- rasca
- 125 g masla
- šťava z citróna
Najnovšie letáky
Nutričné hodnoty a cena
Postup
Zubáča očistíme, osolíme a okoreníme.
Na panvici roztopíme polovicu masla a z obidvoch strán opatrne opečieme rybu. Toto je dôležité, aby ryba nestratila svoju šťavnatosť.
Keď je ryba pečená, pridáme zvyšok masla.
Následne pridáme šťavu z polovice citróna. Citrón výrazne obohatí chuť tohto pokrmu a pomôže vyvážiť sladkosť masla.
Zubáča môžeme podávať so zemiakovou kašou.
Zdieľaj recept s ostatnými
Reels
NovéNajnovšie recepty
Najnovšie recepty
Reels
NovéObľúbené recepty
Top kategórie
Zubáč na masle
Jednoduchý recept na Zubáča pripraveného na masle.
Zubáča očistíme, osolíme a okoreníme.
Na panvici roztopíme polovicu masla a z obidvoch strán opatrne opečieme rybu. Toto je dôležité, aby ryba nestratila svoju šťavnatosť.
Keď je ryba pečená, pridáme zvyšok masla.
Následne pridáme šťavu z polovice citróna. Citrón výrazne obohatí chuť tohto pokrmu a pomôže vyvážiť sladkosť masla.
Zubáča môžeme podávať so zemiakovou kašou.
Ako sa ti tento recept podaril?