REKLAMA
Zdroj: FB: DOBRÉ RECEPTY terapeuticko#kuchárska mini#megaskupinka
Zubáč na masle
Jednoduchý recept na Zubáča pripraveného na masle.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 porcie zubáča
- soľ a korenie
- mletá červená paprika
- rasca
- 125 g masla
- šťava z citróna
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Zubáča očistíme, osolíme a okoreníme.
2. Krok
Na panvici roztopíme polovicu masla a z obidvoch strán opatrne opečieme rybu. Toto je dôležité, aby ryba nestratila svoju šťavnatosť.
3. Krok
Keď je ryba pečená, pridáme zvyšok masla.
4. Krok
Následne pridáme šťavu z polovice citróna. Citrón výrazne obohatí chuť tohto pokrmu a pomôže vyvážiť sladkosť masla.
5. Krok
Zubáča môžeme podávať so zemiakovou kašou.