:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/zB8m1C3llH4LvbnlU-d7/98baf6af6129029f0dbf2fe114c26e.jpeg)
Bravčové rezne na prírodno
Tento recepr možno robiť z akejkoľvek časti bravčového mäsa.
Ingrediencie
- 1⁄2 kila bravčového pliecka
- 250 gramov huba
- 1 stredná Cibuľa
- 2 strúčiky cesnak
- 30 g maslo
- olej
- soľ
- mleté čierne korenie
- jarná cibuľa
- paradajka
- 1 pohár červené víno
- kurací bujón
- 200 ml šľahačka
Najnovšie letáky
Nutričné hodnoty a cena
Postup
Pliecko si narežeme na plátky. Z každej strany osolíme a okoreníme. Mäso sprudka opečieme na panvici na oleji.
Zdroj: Youtube
Do hlbšieho hrnca dáme maslo. Pridáme cibuľu, cesnak a hríby nakrájané na plátky. Všetko spolu restujeme. Osolíme.
Zdroj: Youtube
Pridáme plátky mäsa a podlejeme vodou. Pridáme bujón. Nalejeme víno a dusíme do mäkka.
Zdroj: Youtube
Keď je mäso makké pridáme smotanu a nakrájanú jarnú cibuľku spolu s paradajkou. Už len v krátkosti premiešame a môžeme podávať.
Zdroj: Youtube
Zdieľaj recept s ostatnými
Reels
NovéNajnovšie recepty
Najnovšie recepty
Reels
NovéObľúbené recepty
Top kategórie
Bravčové rezne na prírodno
Tento recepr možno robiť z akejkoľvek časti bravčového mäsa.
Pliecko si narežeme na plátky. Z každej strany osolíme a okoreníme. Mäso sprudka opečieme na panvici na oleji.
Do hlbšieho hrnca dáme maslo. Pridáme cibuľu, cesnak a hríby nakrájané na plátky. Všetko spolu restujeme. Osolíme.
Pridáme plátky mäsa a podlejeme vodou. Pridáme bujón. Nalejeme víno a dusíme do mäkka.
Keď je mäso makké pridáme smotanu a nakrájanú jarnú cibuľku spolu s paradajkou. Už len v krátkosti premiešame a môžeme podávať.
Ako sa ti tento recept podaril?