REKLAMA
Bravčové rezne na prírodno
Tento recepr možno robiť z akejkoľvek časti bravčového mäsa.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1⁄2 kila bravčového pliecka
- 250 gramov huba
- 1 stredná Cibuľa
- 2 strúčiky cesnak
- 30 g maslo
- olej
- soľ
- mleté čierne korenie
- jarná cibuľa
- paradajka
- 1 pohár červené víno
- kurací bujón
- 200 ml šľahačka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
100 min.
1. Krok
Pliecko si narežeme na plátky. Z každej strany osolíme a okoreníme. Mäso sprudka opečieme na panvici na oleji.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Do hlbšieho hrnca dáme maslo. Pridáme cibuľu, cesnak a hríby nakrájané na plátky. Všetko spolu restujeme. Osolíme.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pridáme plátky mäsa a podlejeme vodou. Pridáme bujón. Nalejeme víno a dusíme do mäkka.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Keď je mäso makké pridáme smotanu a nakrájanú jarnú cibuľku spolu s paradajkou. Už len v krátkosti premiešame a môžeme podávať.
Zdroj: Youtube