REKLAMA
Bravčové rezne na prírodno

Bravčové rezne na prírodno

Tento recepr možno robiť z akejkoľvek časti bravčového mäsa.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 12 kila bravčového pliecka Pridané do
  • 250 gramov huba Pridané do
  • 1 stredná Cibuľa Pridané do
  • 2 strúčiky cesnak Pridané do
  • 30 g maslo Pridané do
  • olej Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • jarná cibuľa Pridané do
  • paradajka Pridané do
  • 1 pohár červené víno Pridané do
  • kurací bujón Pridané do
  • 200 ml šľahačka Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

100 min.
1. Krok

Pliecko si narežeme na plátky. Z každej strany osolíme a okoreníme. Mäso sprudka opečieme na panvici na oleji.

Bravčové rezne na prírodno - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

2. Krok

Do hlbšieho hrnca dáme maslo. Pridáme cibuľu, cesnak a hríby nakrájané na plátky. Všetko spolu restujeme. Osolíme.

Bravčové rezne na prírodno - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

3. Krok

Pridáme plátky mäsa a podlejeme vodou. Pridáme bujón. Nalejeme víno a dusíme do mäkka.

Bravčové rezne na prírodno - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

4. Krok

Keď je mäso makké pridáme smotanu a nakrájanú jarnú cibuľku spolu s paradajkou. Už len v krátkosti premiešame a môžeme podávať.

Bravčové rezne na prírodno - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

REKLAMA

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4915 receptov

Kuracie mäso

792 receptov

Mäsité jedlá

2269 receptov

Dezert

3801 receptov

Cvikla

90 receptov

Večera

4634 receptov

Mascarpone

346 receptov

Pečivo

758 receptov
Recipe author image lucia.priedhorska

Bravčové rezne na prírodno

Tento recepr možno robiť z akejkoľvek časti bravčového mäsa.

100
Minút
4
Počet porcií
Postup
1. Krok

Pliecko si narežeme na plátky. Z každej strany osolíme a okoreníme. Mäso sprudka opečieme na panvici na oleji.

2. Krok

Do hlbšieho hrnca dáme maslo. Pridáme cibuľu, cesnak a hríby nakrájané na plátky. Všetko spolu restujeme. Osolíme.

3. Krok

Pridáme plátky mäsa a podlejeme vodou. Pridáme bujón. Nalejeme víno a dusíme do mäkka.

4. Krok

Keď je mäso makké pridáme smotanu a nakrájanú jarnú cibuľku spolu s paradajkou. Už len v krátkosti premiešame a môžeme podávať.

Ingrediencie
12
kila bravčového pliecka
250 gramov
huba
1 stredná
Cibuľa
2 strúčiky
cesnak
30 g
maslo
olej
soľ
mleté čierne korenie
jarná cibuľa
paradajka
1 pohár
červené víno
kurací bujón
200 ml
šľahačka