Bravčové pliecko

Bravčové pliecko - chutné a jednoduché recepty

46 receptov

Hľadáte tip na recept z kategórie Bravčové pliecko? Ste tu správne! Máme pre vás zbierku 46 receptov, ktoré spestria váš jedálniček. Na nasledujúce recepty z kategórie Bravčové pliecko si vyhraďte čas 30 - 600 minút. Pri každom recepte nájdete po rozkliknutí uvedený presnejší údaj o dĺžke prípravy a počte porcií. Ak si neviete vybrať z množstva receptov, potom neprehliadnite tieto obľúbené a veľmi populárne recepty - Najlepšie bravčové pliecko na šťave, Moravský vrabec originál recept, Bravčový perkelt na smotane s haluškami, Najlepšia silvestrovská kapustnica.

Mis-Mas
Mis-Mas
Náhľad receptu Segedínsky guláš
Fotorecept

Segedínsky guláš

Segedín u nás doma môžeme vždy. Aj keď v zime predsa len lepšie chutí... Horšie je to potom s vyvetraním jeho dozvukov, ako by povedala teta Márgit.🤣

Bravčové fašírky

Bravčové fašírky sú naše obľúbené

Domáce karbanátky

Jednoduché a naozaj šťavnaté karbanátky podľa starého rodinného receptu

Zemiaky s bravčovým mäsom a smotanou

Tieto zemiaky sú podobné francúzskym, ale sú viac šťavnaté.

Segedínsky guláš

Každý ho varíme inak ,,ja sa snažím trošku zdravšie variť, no pri tomto jedle to nejde úplne 😉

Fašírky z bravčového mäsa

Obľúbený nedeľný obed

Pomaly pečené bravčové pliecko

Jedná sa o recept na bravčové pliecko, ktoré sa pomaly pečie v rúre. Mäso je vďaka dlhému procesu mäkké a šťavnaté. Ideálny recept na víkendový obed.

Grilované bravčové pliecko

Vychutnajte si lahodné a šťavnaté grilované bravčové pliecko s pikantným dresingom. Tento recept je perfektnou volbou pre rodinné opekanie alebo letné grilovačky s priateľmi.

Údené trhané bravčové

Toto údené trhané bravčové sa varí pomaly a pri nízkej teplote, aby bolo super jemné, potom sa zmieša s dymovou, kyslastou omáčkou. Perfektný pôžitok pre každú grilovačku.

Pomaly pečené bravčové pliecko

Toto recept je jednou z najtradičnejších metód prípravy bravčového mäsa. Pomalé pečenie v rúre poskytuje mäsu možnosť stať sa jemným a šťavnatým, pričom ho obohatí o skvelé a pikantné chute. Mäso je výborné konzumovať s omáčkou, zemiakovým pyré alebo s grilovanou zeleninou. Pokiaľ radi experimentujete s chuťami, pridajte do marinády na mäso podľa vlastnej chuti aj iné korenie.

Vínna klobása

Recept na vínnu klobásu, ktorá je vhodná ako rýchly obed alebo večera.

Zemiakové knedle plnené údeným mäsom s kyslou kapustou

Tradičné a u nás veľmi obľúbené zemiakové knedle plnené údeným mäsom s kyslou kapustou.

Bravčové pliecko na hubách

Bravčové pliecko na hubách a smotane sa snažím pripraviť už niekoľko rokov a vždy som nadšená, ako výborne toto jednoduché tradičné české jedlo chutí. Je ideálne na rodinný obed alebo večeru.
REKLAMA