REKLAMA
Zdroj: natalyadanko
Hrnčeková bublanina s jahodami
Chutná a jednoduchá bublanina plná jahôd.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
Cesto
- 1 hrnček cukor
- 2 hrnček polohrubá múka
- 1 hrnček mlieko
- 1⁄2 hrnček olej
- 3 kus vajcia
- 1 bal prášok do pečiva
Náplň
- 500 g jahody
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
V miske zmiešame všetky suroviny na cesto.
2. Krok
Vymiešané cesto nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy.
3. Krok
Na cesto rozložíme očistené a pokrájané jahody.
4. Krok
Vložíme do predhriatej rúry na 180°C a pečieme približne 30 minút.
5. Krok
Po upečení necháme bublaninu vychladnúť a môžeme podľa chuti posypať práškovým cukrom.