REKLAMA

Indická šošovicová kari polievka

Uvarená červená šošovica spolu s hokaidó tekvicou, dochutená kari, kokosovým mliekom a citrónom

REKLAMA
Recepty s hokkaido tekvicou – Takto chutne vyzerá spestrenie jesennej kuchyne!

Recept nájdeš v tomto článku

Recepty s hokkaido tekvicou – Takto chutne vyzerá spestrenie jesennej kuchyne!

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 hokaidó tekvica Pridané do
  • 1 Cibuľa Pridané do
  • 1 strúčik cesnak Pridané do
  • 1 pl kari Pridané do
  • 1 kokosové mlieko Pridané do
  • 1 šialka červená šošovica Pridané do
  • soľ Pridané do
  • olivový olej Pridané do
  • chili paprička Pridané do
  • voda ( vývar ) Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Na rozpálený olej dáme nakrájanú cibuľu a cesnak, chvíľku opečieme. Pridáme na kocky nakrajanú a očistenú ( kôrku nechávam ) hokaidó tekvicu. Restujeme, osolíme pridáme chilli, kari korenie a zalejeme vodou. Nakoniec pridáme prepláchnutú červenú šošovicu.

2. Krok

Necháme variť do mäkka. Keď je už hokaidó tekvica a šošovica uvarená rozmixujeme suroviny ponorným mixérom. Pridáme kokosové mlieko. Ak treba ešte dosolíme.

3. Krok

Podávame s citrónom. Pred konzumáciou si dochutíme citrónom.

4. Krok

Chuť je jemná vďaka kokosovému mlieku výrazná po chilli a kari.

REKLAMA
5. Krok

Nech ľahodná polievka chutí.

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

748 receptov

Obed

4876 receptov

Nátierky

332 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3775 receptov

Večera

4591 receptov

Torty

481 receptov

Veľkonočné

244 receptov
Recipe author image doma_u_katky

Indická šošovicová kari polievka

Uvarená červená šošovica spolu s hokaidó tekvicou, dochutená kari, kokosovým mliekom a citrónom

30
Minút
4
Počet porcií
Postup
1. Krok

Na rozpálený olej dáme nakrájanú cibuľu a cesnak, chvíľku opečieme. Pridáme na kocky nakrajanú a očistenú ( kôrku nechávam ) hokaidó tekvicu. Restujeme, osolíme pridáme chilli, kari korenie a zalejeme vodou. Nakoniec pridáme prepláchnutú červenú šošovicu.

2. Krok

Necháme variť do mäkka. Keď je už hokaidó tekvica a šošovica uvarená rozmixujeme suroviny ponorným mixérom. Pridáme kokosové mlieko. Ak treba ešte dosolíme.

3. Krok

Podávame s citrónom. Pred konzumáciou si dochutíme citrónom.

4. Krok

Chuť je jemná vďaka kokosovému mlieku výrazná po chilli a kari.

5. Krok

Nech ľahodná polievka chutí.

Ingrediencie
1
hokaidó tekvica
1
Cibuľa
1 strúčik
cesnak
1 pl
kari
1
kokosové mlieko
1 šialka
červená šošovica
soľ
olivový olej
chili paprička
voda ( vývar )