REKLAMA
Jogurtové rezne pečené v rúre, pečené zemiaky v šupke a zeleninový šalát
Skvelý obed na nedeľu
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
Suroviny
- 1 kg kuracie prsia
- 1 kus biely jogurt
- 1 polievková lyžica horčica
- 1 čajová lyžička vegeta
- 2 kus vajce
- 2 strúčiky cesnak
- soľ
- mleté čierne korenie
Obal
- tvrdý syr
- strúhanka
Šalát
- 2 kus šalátová uhorka
- 7 kus reďkovka
- 1 kus jarná cibuľa
- 8 kus cherry paradajka
- 4 ml ocot
- 1 polievková lyžica kryštálový cukor
- voda
- soľ
Odporúčané produkty
Podravka ochucovadlo
Podravka NATUR
Podravka kečup jemný
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Rezne narežeme na menšie kúsky, osolíme a okoreníme. Ostatné ingrediencie na rezne zmiešame a do hotovej marinády vložíme rezne. Necháme odležať aspoň 2 hodiny.
2. Krok
V miske zmiešame nastrúhaný syr so strúhankou a v zmesi obalíme rezne. Obalené rezne poukladáme na plech. Na každý rezeň dáme plátok masla a pečieme 45 minút na 180 °C.
3. Krok
Šalát: všetku zeleninu nakrájame a posolíme. Vodu, ocot a cukor zmiešame a zalejeme zeleninu.
4. Krok
Zemiaky: Umyté zemiaky prekrojíme napoly, osolíme a vložíme na plech. Pečieme 40 minút na 200 °C.
Komentáre (2)
Do marinády ide celá horčica?
Do marinády ide celá horčica?