REKLAMA

Zdroj: Pixabay

Kotlíkový guláš z hovädzieho a bravčového mäsa

Kotlíkový guláš je tradičné slovenské jedlo, ktoré je vhodné na rôzne podujatia. Pikantné korenie a dlhé dusenie mäsa robia z tohto jedla skutočný gastronomický zážitok.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
8
  • 500 g hovädzieho mäsa Pridané do
  • 500 g bravčového mäsa Pridané do
  • 2 ks Cibuľa Pridané do
  • 5 strúčikov cesnaku Pridané do
  • 500 ml tmavého piva Pridané do
  • 100 g slaniny Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • mletá červená paprika Pridané do
  • majoránka Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • olej Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

240 min.
1. Krok

Mäso očistíme a nakrájame na kocky. Cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno. Slaninu nakrájame na malé kúsky.

2. Krok

Na oleji opražíme slaninu, pridáme nakrájanú cibuľu a cesnak.

3. Krok

Keď je cibuľa sklovitá, pridáme nakrájané mäso a orestujeme ho z každej strany.

4. Krok

Potom ho posypeme mletou paprikou, soľou, čiernym korením a majoránkou.

REKLAMA
5. Krok

Neskôr prilejeme pivo a necháme tento úžasný kotlíkový guláš 3 hodiny dusiť. Podľa potreby pridávame vodu.

6. Krok

Pred podávaním guláš dochutíme.

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

748 receptov

Obed

4876 receptov

Nátierky

332 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3775 receptov

Večera

4591 receptov

Veľkonočné

244 receptov

Pre diabetikov

633 receptov
Recipe author image Iwa

Kotlíkový guláš z hovädzieho a bravčového mäsa

Kotlíkový guláš je tradičné slovenské jedlo, ktoré je vhodné na rôzne podujatia. Pikantné korenie a dlhé dusenie mäsa robia z tohto jedla skutočný gastronomický zážitok.

240
Minút
8
Počet porcií
Postup
1. Krok

Mäso očistíme a nakrájame na kocky. Cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno. Slaninu nakrájame na malé kúsky.

2. Krok

Na oleji opražíme slaninu, pridáme nakrájanú cibuľu a cesnak.

3. Krok

Keď je cibuľa sklovitá, pridáme nakrájané mäso a orestujeme ho z každej strany.

4. Krok

Potom ho posypeme mletou paprikou, soľou, čiernym korením a majoránkou.

5. Krok

Neskôr prilejeme pivo a necháme tento úžasný kotlíkový guláš 3 hodiny dusiť. Podľa potreby pridávame vodu.

6. Krok

Pred podávaním guláš dochutíme.

Ingrediencie
500 g
hovädzieho mäsa
500 g
bravčového mäsa
2 ks
Cibuľa
5 strúčikov
cesnaku
500 ml
tmavého piva
100 g
slaniny
soľ a korenie
mletá červená paprika
majoránka
mleté čierne korenie
olej