Pivné recepty

Chutné a jednoduché Pivné recepty

40 receptov

Objavte chutné recepty z kategórie Pivné recepty. Čo tak jeden z týchto 40 receptov vyskúšať ešte dnes? Na nasledujúce recepty z kategórie Pivné recepty si vyhraďte čas 5 - 240 minút. Pri každom recepte nájdete po rozkliknutí uvedený presnejší údaj o dĺžke prípravy a počte porcií. Recepty ako Najlepší srnčí guláš, Pečené plátky krkovičky , Najlepšie špekačky na pive, Kotlíkový guláš z hovädzieho a bravčového mäsa patria k našim najpopulárnejším. Pozrite si ich spracovanie. Možno presvedčia aj vás!

Bravčové koleno na grile

Mäsko šťavnaté ,výbornej chuti a vôbec nieje vysušené.

Bravčové mäso s pivovou omáčkou

Táto omáčka je veľmi chutná,prudko jedlá a veľmi jednoduchá príprava

Pomazánka z tvarôžkov

Výborná k pivu ale aj len tak na raňajky či večeru.

Chlieb bez kvasníc

Chutný domáci chlieb, ktorý nevyžaduje použitie kvasníc. Ideálne pre tých, ktorí preferujú jednoduchejšie a prirodzenejšie prísady.

Kurohus

Kura s chuťou po upečení ako hus 😉

Domáce briošky

Jednoduchý a chutný recept na prípravu mäkkých a lahodných domácich briošiek, ktoré sú ideálne pre sladké a výživné raňajky.

Pečená krkovička v celku na pive

Pečená krkovička je jedným z najchutnejších kusov bravčového mäsa. Pripravená v celku na pive, je šťavnatá, mäkká a plná chutí. To všetko zaobalené do krásnej zlato-hnedej kôrky, ktorá sa na pive vytvorí.

Marináda na krkovičku

Jednoduchá, ale aromatická marináda, ktorá dodá vašej krkovičke výnimočnú chuť. Ideálna na gril alebo na pečenie v rúre. Po takomto ošetrení sa mäso stáva mimoriadne šťavnaté a rozpúšťa sa na jazyku.

Králičia sviečková

Sviečková je tradičné české jedlo, ktoré môže byť pripravené aj z iného mäsa ako hovädzieho. Vyskúšajte túto variantu so šťavnatým králikom.

Jednoduchý domáci ovocný punč

Tento zábavný a jednoduchý nápoj sa vždy páči davu!

Bravčové mäso v pivnej omáčke

Bravčová pečienka v pivnej omáčke je tradičné české jedlo, ktoré má bohatú chuť a je ideálne na chladné dni.

Hovädzí guláš na pive

Recept na výborný hovädzí guláš na tmavom pive.

Pečené bravčové koleno

Toto pečené bravčové koleno je mimoriadne šťavnaté, má krásnu zlatistú farbu a úžasnú vôňu.

Pečené plátky krkovičky

S krkovičkou pečenou v rúre mám vždy výborné skúsenosti. Hodí sa na slávnostný stôl.

Fazuľový prívarok s domácu sekanou

Prívarky sú obľúbené a tento patrí k obľúbeným tiež .Najlepší je z veľkej fazule.
REKLAMA