REKLAMA
Kyslá kapusta s údeným mäsom
Tip na prílohu
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g kyslá kapusta
- 1 ks Cibuľa
- 200 g údená bravčová krkovička
- Čierne mieté korenie
- bobkový list
- 1 pl bravčová masť
- rasca
- 1 pl múka na zahustenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Krkovičku nakrájame na kocky a opražíme ju na bravčovej masti vo väčšom hrnci. Hotovú krkovičku vyberieme a na tej istej masti do sklovita opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu.
2. Krok
Do hrnca následne pridáme kyslú kapustu, bobkový list, čierne korenie a rascu a podlejeme vodou. Dusíme spolu asi 10 minút.
3. Krok
Keď je kapusta hotová, zahustíme ju asi 1 PL múky, ktorú rozmiešame v troche vody.
4. Krok
Na záver pridáme hotovú krkovičku a všetko spolu ešte premiešame.