REKLAMA

Zdroj: FB: Varíme a Pečieme s Ljukom

Langoše z kyslej smotany

Chrumkavé, mäkké a vynikajúce langoše. Do cesta pridávam kyslú smotanu a sú perfektné.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg polohrubá múka Pridané do
  • 500 ml mlieko Pridané do
  • 250 ml kyslá smotana Pridané do
  • 50 g droždie Pridané do
  • štipka cukru Pridané do
  • 1 kl sóda bikarbóna Pridané do
  • soľ Pridané do
  • olej na vyprážanie Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Z mlieka, štipky cukru a droždia pripravíme kvások.

2. Krok

Zmiešame ho s múkou, smotanou, sódou bikarbónou, soľou a zvyšným mliekom.

3. Krok

Vypracujeme cesto a vyformujeme z neho bochníky, ktoré necháme chvíľku podkysnúť.

4. Krok

Bochník prstami roztiahneme na placku a vyprážame v oleji.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4718 receptov

Mäsité jedlá

2215 receptov

Večera

4429 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Kuracie mäso

777 receptov

Mascarpone

338 receptov

Lacné jedlá

1491 receptov

Dezert

3618 receptov