REKLAMA
Zdroj: Slatan from Canva
Marináda na bravčovú krkovičku
Chutná marináda, ktorá dokonale oživí chuť vášho bravčového mäsa. Ideálne na grilovanie alebo pečenie.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 2 strúčiky cesnak
- 4 pl sójová omáčka
- 3 pl Med
- 1 ks Cibuľa
- 3 pl olivový olej
- 1 čajová lyžička čierne korenie
- 1 čajová lyžička sušený rozmarín
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Cesnak, cibuľu a všetky korenie zmiešajte v miske.
2. Krok
Pridajte sojovú omáčku, med a olivový olej a dobre premiešajte.
3. Krok
Mäso umiestnite do marinády a nechajte marinovať aspoň 2 hodiny, ideálne cez noc.
4. Krok
Po marinovaní mäso vyberte z marinády a pripravte ho podľa vašej obľúbenej metódy grilovania alebo pečenia.