Rozmarín

Recepty z rozmarínu

196 receptov

Najlepšie nápady na recepty z kategórie Rozmarín na jednom mieste! Čo tak jeden z týchto 196 receptov vyskúšať ešte dnes? Na nasledujúce recepty z kategórie Rozmarín si vyhraďte čas 10 - 360 minút. Pri každom recepte nájdete po rozkliknutí uvedený presnejší údaj o dĺžke prípravy a počte porcií. Ak sa povie dobrý recept, potom nám ako prvé napadnú práve títo favoriti - Pečená falošná hovädzia sviečkovica, Najlepšia marináda na divinu, Losos na masle a cesnaku, Pečená krkovička vcelku. Vyskúšate ich aj vy?

Mis-Mas
Mis-Mas
Náhľad receptu Párty párky
Fotorecept

Párty párky

Ich konzumácia je skvelá zábava, aká na žiadnej párty nesmie chýbať. 🥳
Mis-Mas
Mis-Mas
Náhľad receptu Pliecko na svetlom pive s fialovými zemiakmi
Fotorecept

Pliecko na svetlom pive s fialovými zemiakmi

Fialové zemiaky. Už ste ich skúsili? Sú zdravšie ako tie bežné, pôsobia protizápalovo a antibakteriálne. Neutralizujú voľné radikály a znižujú riziko srdcových ochorení. Obsah antioxidantov je dva až trikrát vyšší ako u klasických zemiakov.

Hovädzie mäso s bylinkami, zemiakovou kašou a vínovo borievkovou omáčkou.

Toto lahodné jedlo kombinuje šťavnaté hovädzie mäso, dusené s voňavými bylinkami, s krémovou zemiakovou kašou a vinnou omáčkou s borievkami

Tomahowk sterk s bylinkovím maslom

Tomahawk steak pripravený na ohni, osolený a okorenený, podávaný s maslom ochuteným čili, cesnakom a bylinkami. Ako prílohu máte pita chlieb.

Rozmarínový olej

Rozmarínový olej je esenciálny olej získavaný z listov rozmarínu. Má široké využitie v medicíne, kozmetike a aromaterapii. Je známy svojimi antiseptickými, protizápalovými a antioxidantovými vlastnosťami.

Medovo - horčicové bravčové mäso s pečenou cuketou a zemiakmi

Marinované jemnučké mäso s cuketou a zemiakmi

Letná rýchlovka

Keď nie je čas

Sušené paradajky v oleji

Chutné a aromatické sušené paradajky v oleji sú skvelým doplnkom ku každému jedlu. Pripravte si ich jednoducho a rýchlo doma.

Grilovaný pstruh

Grilovaný pstruh je perfektný letný pokrm.

Kuracie prsia a hrušková omáčka

Kuracie prsia nakrájané na kocky, ochutené Argentina korením, sú opečené dozlatista a podávané s jemnou hruškovou omáčkou. Ako príloha sa servírujú chrumkavé opekané zemiaky s rozmarínom. Tento jednoduchý a chutný recept je hotový za necelú hodinu .
Mis-Mas
Mis-Mas
Náhľad receptu Búchané zemiaky
Fotorecept

Búchané zemiaky

Príprava býchaných zemiakov je tak jednoduchá a napriek tomu z nich vyčarujete luxusnú prílohu, alebo skvelú večeru.

Marináda na bravčovú krkovičku

Chutná marináda, ktorá dokonale oživí chuť vášho bravčového mäsa. Ideálne na grilovanie alebo pečenie.

Kuracie stehná na grile

Už neviete, čo vymyslieť na obed alebo večeru? Skúste tieto neuveriteľne šťavnaté a chutné kuracie stehná na grile. Sú ideálne na letné grilovačky alebo ako rýchly a nenáročný obed. Priprava je jednoduchá a výsledok stojí za to.

Lilková pomazánka

Tahle vegetarianská lilková směs sa dá využit na spoustu možnosti.
REKLAMA