Zdroj: milanfoto from Getty Images
Marinované bravčové rezne
Chutné a šťavnaté marinované bravčové rezne, ktoré sú obzvlášť obľúbené v období grilovacej sezóny. Tieto korenené rezne sú najlepšie, ak sa marinujú cez noc, čo im dá dostatok času, aby vstrebal všetky chutné chute marinády.
Ingrediencie
Rezne
- 4 Kúsky bravčové rezne
Marináda
- 2 strúčiky cesnak
- 60 ml sójová omáčka
- 60 ml olivový olej
- 1 čajová lyžička mletá paprika
- 1 čajová lyžička mleté čierne korenie
- 1 čajová lyžička rozmarín
- 1 čajová lyžička tymián
Najnovšie letáky
Postup
Najprv pripravte marinádu. Do mixéra pridajte strúčiky cesnaku, sójovú omáčku, olivový olej, mletú papriku, mleté čierne korenie, rozmarín a tymian. Všetko dobre rozmixujte.
Bravčové rezne umyte a osušte. Potom ich položte do misky a prelejte marinádou. Aby marináda prenikla do mäsa, nechajte rezne marinovať aspoň 3 hodiny, ale najlepšie cez noc.
Po marinovaní rozohrejte gril. Rezne prenesiete na gril a grilujte ich po oboch stranách približne 5-7 minút alebo kým nie sú hotové podľa vašej chuti. Nezabudnite rezne počas grilovania otočiť.