REKLAMA

Zdroj: milanfoto from Getty Images

Marinované bravčové rezne

Chutné a šťavnaté marinované bravčové rezne, ktoré sú obzvlášť obľúbené v období grilovacej sezóny. Tieto korenené rezne sú najlepšie, ak sa marinujú cez noc, čo im dá dostatok času, aby vstrebal všetky chutné chute marinády.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Rezne

  • 4 Kúsky bravčové rezne Pridané do

Marináda

  • 2 strúčiky cesnak Pridané do
  • 60 ml sójová omáčka Pridané do
  • 60 ml olivový olej Pridané do
  • 1 čajová lyžička mletá paprika Pridané do
  • 1 čajová lyžička mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 čajová lyžička rozmarín Pridané do
  • 1 čajová lyžička tymián Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Najprv pripravte marinádu. Do mixéra pridajte strúčiky cesnaku, sójovú omáčku, olivový olej, mletú papriku, mleté čierne korenie, rozmarín a tymian. Všetko dobre rozmixujte.

2. Krok

Bravčové rezne umyte a osušte. Potom ich položte do misky a prelejte marinádou. Aby marináda prenikla do mäsa, nechajte rezne marinovať aspoň 3 hodiny, ale najlepšie cez noc.

3. Krok

Po marinovaní rozohrejte gril. Rezne prenesiete na gril a grilujte ich po oboch stranách približne 5-7 minút alebo kým nie sú hotové podľa vašej chuti. Nezabudnite rezne počas grilovania otočiť.

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

746 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

332 receptov

Mascarpone

342 receptov

Torty

481 receptov

Večera

4589 receptov

Dezert

3773 receptov

Kuracie mäso

788 receptov
Recipe author image Iwa

Marinované bravčové rezne

Chutné a šťavnaté marinované bravčové rezne, ktoré sú obzvlášť obľúbené v období grilovacej sezóny. Tieto korenené rezne sú najlepšie, ak sa marinujú cez noc, čo im dá dostatok času, aby vstrebal všetky chutné chute marinády.

180
Minút
4
Počet porcií
Postup
1. Krok

Najprv pripravte marinádu. Do mixéra pridajte strúčiky cesnaku, sójovú omáčku, olivový olej, mletú papriku, mleté čierne korenie, rozmarín a tymian. Všetko dobre rozmixujte.

2. Krok

Bravčové rezne umyte a osušte. Potom ich položte do misky a prelejte marinádou. Aby marináda prenikla do mäsa, nechajte rezne marinovať aspoň 3 hodiny, ale najlepšie cez noc.

3. Krok

Po marinovaní rozohrejte gril. Rezne prenesiete na gril a grilujte ich po oboch stranách približne 5-7 minút alebo kým nie sú hotové podľa vašej chuti. Nezabudnite rezne počas grilovania otočiť.

Ingrediencie
Rezne
4 Kúsky
bravčové rezne
Marináda
2 strúčiky
cesnak
60 ml
sójová omáčka
60 ml
olivový olej
1 čajová lyžička
mletá paprika
1 čajová lyžička
mleté čierne korenie
1 čajová lyžička
rozmarín
1 čajová lyžička
tymián