REKLAMA

Peanut butter cheesecake

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
12
  • 200 g sušienky Pridané do
  • 80 g maslo Pridané do
  • 500 g syr cottage cheese Pridané do
  • 250 g mascarpone Pridané do
  • 1 kyslá smotana Pridané do
  • 50 g práškový cukor Pridané do
  • 150 g arašidový krém Pridané do
  • 100 g tmavá čokoláda Pridané do
  • 100 ml Tučná smotana Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

75 min.
1. Krok

Keksíky rozdrvíme (najlepšie v mixéri) najemno a zmiešame s roztopeným maslom (hmota by mala byť viac lepkavá ako suchá takže maslo pridávame podľa potreby), utľapkáme na spodok formy.

2. Krok

Tvaroh, mascarpone, smotanu a cukor zmiešame, pridáme arašidové maslo, premiešame, pridáme vajíčka.

3. Krok

Plnku vylejeme na sušienkový základ a pečieme 60' pri 150° do zlatista, upečený cheesecake necháme hodinu vychladnúť v otvorenej rúre (aby nám nepraskol) a po hodinke ho môžeme vybrať a nechať ešte vychladnúť pri izbovej teplote, na noc odložíme do chladničky.

4. Krok

Hotový cheesecake som si ešte pred podávaním potrela tmavou čoko ganážou (smotanu zohrejeme v hrnci, ale neprevaríme! a polejeme ňou na kúsky nalámanú čokoládu, miešame kým nám vznikne krásna lesklá hmota a nalejeme na cheesecake) alebo zdobíme podľa chute.

REKLAMA

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

748 receptov

Obed

4876 receptov

Nátierky

332 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3775 receptov

Večera

4591 receptov

Veľkonočné

244 receptov

Pre diabetikov

633 receptov
Recipe author image Michliko

Peanut butter cheesecake

75
Minút
12
Počet porcií
Postup
1. Krok

Keksíky rozdrvíme (najlepšie v mixéri) najemno a zmiešame s roztopeným maslom (hmota by mala byť viac lepkavá ako suchá takže maslo pridávame podľa potreby), utľapkáme na spodok formy.

2. Krok

Tvaroh, mascarpone, smotanu a cukor zmiešame, pridáme arašidové maslo, premiešame, pridáme vajíčka.

3. Krok

Plnku vylejeme na sušienkový základ a pečieme 60' pri 150° do zlatista, upečený cheesecake necháme hodinu vychladnúť v otvorenej rúre (aby nám nepraskol) a po hodinke ho môžeme vybrať a nechať ešte vychladnúť pri izbovej teplote, na noc odložíme do chladničky.

4. Krok

Hotový cheesecake som si ešte pred podávaním potrela tmavou čoko ganážou (smotanu zohrejeme v hrnci, ale neprevaríme! a polejeme ňou na kúsky nalámanú čokoládu, miešame kým nám vznikne krásna lesklá hmota a nalejeme na cheesecake) alebo zdobíme podľa chute.

Ingrediencie
200 g
sušienky
80 g
maslo
500 g
syr cottage cheese
250 g
mascarpone
1
kyslá smotana
50 g
práškový cukor
150 g
arašidový krém
100 g
tmavá čokoláda
100 ml
Tučná smotana