Smotanový koláč

Recepty na prípravu smotanového koláča

702 receptov

Objavte chutné recepty z kategórie Smotanový koláč. Máme pre vás zbierku 702 receptov, ktoré spestria váš jedálniček. Na nasledujúce recepty z kategórie Smotanový koláč si vyhraďte čas 5 - 600 minút. Pri každom recepte nájdete po rozkliknutí uvedený presnejší údaj o dĺžke prípravy a počte porcií. Pozrite si napríklad naše obľúbené recepty - Veterník na plechu, Slané praclíky, Hrnčekový cuketový koláč s čokoládou, Mini pavlovky - ako stvorené pre milovníkov dobrého jedla. Dobrú chuť!

Palacinková torta s 3 plnkami

Palacinková torta s 3 plnkami

Citrónový cheesecake

Cutrónový cheesecake
Cesminaz
Cesminaz
Náhľad receptu Sladký tvarohovo - kôprový koláč / Posúch
Videorecept

Sladký tvarohovo - kôprový koláč / Posúch

Klasika z maďarskej kuchyne. Koláč môjho detstva, ktorý nám mama často piekla.

Palacinková torta

Originál recept podľa Alžbety II.

Šišky

Cesminaz
Cesminaz
Náhľad receptu Škoricové koláče ako pierko
Videorecept

Škoricové koláče ako pierko

Domáce pečivo sa nevyrovná žiadnemu, ani v pekárni ani v obchode! Tieto koláče sú mäkké a ľahké ako obláčik💜 Vôňa pri ich pečení sa nesie po celom dome a človek sa nevie dočkať, kedy už budú hotové :-) Môžete urobiť nielen so škoricou, ale aj s kakaom.

Špaldové lievance s čučoriedkami

Ingrediencie pre 3-4 deti

Bezlepkové twix tyčinky

Tyčinky inšpirované sladkosťou twix v zdrvšej a bezlepkovej verzii

Fit včelie úle (mandle, kešu, jahody)

Včelie úle sa tiež dajú pripraviť na viac spôsobov a príchutí. Taktiež bez kopy cukru a masla

Avokádová zmrzlina

Jednoduchá, chutná a krémová zmrzlina
Stanula
Stanula
Náhľad receptu Krtkova torta (na plechu)
Fotorecept

Krtkova torta (na plechu)

Tento koláč uspokojí každého, nieje presladený,má jemnú banánovo-čokoládovú chuť.Hodí sa tam kde je veľa ľudí ,pretože klasická torta je menšia a tohto koláčika je plný plech .
Cesminaz
Cesminaz
Náhľad receptu Žerbó koláčik
Videorecept

Žerbó koláčik

Velmi jednoduchý a chutný krehký koláčik s orechami, lekvárom a čokoládou. Keďže je trvanlivý, je velmi oblúbený na sviatky a oslavy. Ja ho pripravujem vždy už pár dní vopred, lebo čím dlhšie stojí, tým je lepší ;-)
REKLAMA