REKLAMA
Šampiňónové ražniči so syrom
Netradičné ale zato chutné ražniči
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 200 g tehla syr
- 3 ks rožky
- 20 ks šampiňóny
- mletá drvená rasca
- Hubové korenie
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Šampiňóny očistíme a odrežeme stopky, rohlíky
2. Krok
Narežeme na kolieska hrúbky asi 1.5 cm, tehlu syr narežeme na kocky. Keďže huby nemajú nejakú výraznú chuť, trochu ich posypem mletou rascou, alebo hubovým korením.
3. Krok
Napichujeme na striedačku syr, šampiňóny a rohlík a následne obalíme v cestíčku. Podávam ich s pečenými zemiakmi ochutenými bylinkami.