REKLAMA

Segedínsky guláš podľa Patrika

Nesmrteľný klasický recept ale s mojôm malou úpravou.

REKLAMA
Nakladanie kapusty – Recept, ako pripraviť kyslú kapustu výbornej chuti

Recept nájdeš v tomto článku

Nakladanie kapusty – Recept, ako pripraviť kyslú kapustu výbornej chuti

Ingrediencie

porcií
4
  • 300 g bravčové stehno Pridané do
  • 1 kus zelená paprika Pridané do
  • 6 kus cherry paradajka Pridané do
  • 500 g kyslá kapusta Pridané do
  • 1 kus šalotky Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • drvená rasca Pridané do
  • soľ Pridané do
  • bravčová masť Pridané do
  • mletá sladká paprika Pridané do
  • 1 kus šľahačka Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Mäso nakrájame na asi 2-3 cm kocky, dáme do misky osolíme, okoreníme a posypeme razcou podľa chuti. Pripravíme si šalotku a zelenú papriku nakrájanú na malé kocky. Pradajky nakrájame na kocky.

2. Krok

V plytkom hrnci alebo hlbšej panvici s pokrievkou si rozpustíme lyžicu bravčovej masti, na masti speníme cibuľku a nakrájanú papriku. Neskôr posypene mletou paprikou a pridáme mäso. Necháme mäso zatiahnuť. Pridáme nakrájané chery paradajky.

3. Krok

Keď pradajky pustia štavu tak pridáme kapustu. Zalejeme vodou a necháme dusiť kým nieje mäso a kapusta makké. Na záver pridáme šlahačku a necháme prevariť, ak je to potrebné tak možeme zahustiť. Podávame s knedlíkom, dobrú chuť.

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Komentáre (1)

Jarmila_Barciakova 5. 9. 2022

Vyskúšala som veľmi dobrý

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4921 receptov

Kuracie mäso

794 receptov

Mäsité jedlá

2271 receptov

Dezert

3802 receptov

Večera

4640 receptov

Pečivo

759 receptov

Lacné jedlá

1537 receptov

Raňajky

1521 receptov
Recipe author image patrik_v_kuchyni

Segedínsky guláš podľa Patrika

Nesmrteľný klasický recept ale s mojôm malou úpravou.

120
Minút
4
Počet porcií
Postup
1. Krok

Mäso nakrájame na asi 2-3 cm kocky, dáme do misky osolíme, okoreníme a posypeme razcou podľa chuti. Pripravíme si šalotku a zelenú papriku nakrájanú na malé kocky. Pradajky nakrájame na kocky.

2. Krok

V plytkom hrnci alebo hlbšej panvici s pokrievkou si rozpustíme lyžicu bravčovej masti, na masti speníme cibuľku a nakrájanú papriku. Neskôr posypene mletou paprikou a pridáme mäso. Necháme mäso zatiahnuť. Pridáme nakrájané chery paradajky.

3. Krok

Keď pradajky pustia štavu tak pridáme kapustu. Zalejeme vodou a necháme dusiť kým nieje mäso a kapusta makké. Na záver pridáme šlahačku a necháme prevariť, ak je to potrebné tak možeme zahustiť. Podávame s knedlíkom, dobrú chuť.

Ingrediencie
300 g
bravčové stehno
1 kus
zelená paprika
6 kus
cherry paradajka
500 g
kyslá kapusta
1 kus
šalotky
mleté čierne korenie
drvená rasca
soľ
bravčová masť
mletá sladká paprika
1 kus
šľahačka