REKLAMA

Zdroj: phbcz from Getty Images

Vianočné medvedie labky

Malé chutné koláčiky, ktoré sa nazývajú medvedie labky. Pripravujeme ich každý rok na vianoce.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
40

Cesto:

  • 300 g polohrubej múky Pridané do
  • 200 g práškový cukor Pridané do
  • 150 g mletých vlašských orechov Pridané do
  • 2 kus vajcia Pridané do
  • 1 kus vanilkový cukor Pridané do
  • 100 g kakaa Pridané do
  • 200 g rastlinného tuku Pridané do

Na obalenie:

  • práškový cukor Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

90 min.
1. Krok

Najprv si pripravíme cesto. Do misy dáme múku, cukor, vlašské orechy, vajcia, vanilkový cukor a kakao. Z tohto všetkého urobíme cesto. Pri príprave cesta neváhajte pridať ešte trocha múky, ak je cesto príliš lepkavé. Naopak, ak je cesto príliš suché a nedá sa z neho utvoriť guľa, pridajte trochu oleja alebo vody.

2. Krok

2.Cesto plníme do formičiek na medvedie labky. Potom ich dáme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme cca 20 minút pri teplote 180 stupňov.

3. Krok

Medvedie labky po upečení vyklopíme z formičiek a obalíme ich v práškovom cukre.

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4881 receptov

Pečivo

749 receptov

Mäsité jedlá

2260 receptov

Veľkonočné

244 receptov

Mascarpone

342 receptov

Dezert

3777 receptov

Nátierky

332 receptov

Večera

4595 receptov

Raňajky

1500 receptov
Recipe author image Iwa

Vianočné medvedie labky

Malé chutné koláčiky, ktoré sa nazývajú medvedie labky. Pripravujeme ich každý rok na vianoce.

90
Minút
40
Počet porcií
Postup
1. Krok

Najprv si pripravíme cesto. Do misy dáme múku, cukor, vlašské orechy, vajcia, vanilkový cukor a kakao. Z tohto všetkého urobíme cesto. Pri príprave cesta neváhajte pridať ešte trocha múky, ak je cesto príliš lepkavé. Naopak, ak je cesto príliš suché a nedá sa z neho utvoriť guľa, pridajte trochu oleja alebo vody.

2. Krok

2.Cesto plníme do formičiek na medvedie labky. Potom ich dáme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme cca 20 minút pri teplote 180 stupňov.

3. Krok

Medvedie labky po upečení vyklopíme z formičiek a obalíme ich v práškovom cukre.

Ingrediencie
Cesto:
300 g
polohrubej múky
200 g
práškový cukor
150 g
mletých vlašských orechov
2 kus
vajcia
1 kus
vanilkový cukor
100 g
kakaa
200 g
rastlinného tuku
Na obalenie:
práškový cukor