REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Ni9z6ym_fp696uKdoBkV/1914f9c71d0f95579037a688957141.jpeg)
Zemiakovo-cibuľový šalát
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g zemiakov uvarených v šupke
- 1 cibuľa PL horčica
- 1 pl cukor
- 11⁄2 pl ocot
- soľ mleté čierne korenie
- kyslé uhorky aj s trochou nálevu
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Zemiaky nakrájame na kocky.
2. Krok
Cibuľu nakrájame nadrobno, v miske ju zalejeme jednou naberačkou vriacej vody (môžete použiť aj vývar ,alebo bujón)
3. Krok
K cibuli ďalej pridáme kryštálový cukor, ocot, horčicu a korenie.
4. Krok
Dobre pomiešame, aby sa cukor rozpustil a pridáme to k zemiakom.
5. Krok
Nakrájame zavárané kyslé uhorky.
6. Krok
Podľa chuti a hustoty šalátu prilejeme nálev z uhoriek. Dobre premiešame a necháme odstáť.