REKLAMA
Bagel plný bielkovín
Hlavnou zložkou je tvaroh a mozzarella😊.Tvaroh je bohatý na bielkoviny, vápnik a ďalšie dôležité živiny. Obsahuje tiež menej tuku a kalórií ako niektoré iné mliečne výrobky. Mozzarella je tiež zdravá voľba.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 200 g tvaroh hrudkovitý
- 120 g strúhanej mozzarelly
- 120 g hladkej múky
- 10 g kypriaceho prášku do pečiva
- 2 vajcia
- 1⁄2 lyžičky soli
- 10 g semiačok ľanové
- sezamové
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Tvaroh, syr, 1 vajíčko + bielko, múku s práškom do pečiva, soľ poriadne vymiesime, ak by sa lepilo cesto je potrebné pridať trošku múky. Plech vystelieme papierom na pečenie, tvarujeme bagle (môžeme si vodou navlhčiť ruky - tak to pôjde lepšie) a ukladáme na plech.
2. Krok
Potrieme žĺtkom posypeme semiačkami.
3. Krok
Pečieme na 200 stupňov približne 30 minút.