REKLAMA
Zdroj: Facebook - Slovenské jedlá a iné... dobroty ,,starých materí,,
Poľské rezne
Poľské rezne alebo ináč povedané obrátené rezne sa výborne hodia k nedeľnému obedu. Zaujímavosťou je že, sa najprv obaľujú v strúhanke a až následne vo vajíčku.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
Suroviny
- 800 g bravčového karé
- 4 ks vajcia
- rastlinný olej
- strúhanka
- soľ
Marináda
- 1 pl worchestrová omáčka
- 1 čl mleté čierne korenie
- 1 čl paprika
- 1 čl vegeta
- 1 pl kečup
- 1 pl horčica
- 1 čl soľ
- 200 ml olej
Odporúčané produkty
Podravka ochucovadlo
Podravka NATUR
Podravka kečup jemný
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Bravčové karé umyjeme, nakrájame na rezne a mierne naklepeme a osolíme.
2. Krok
Následne ideme rezne obaľovať. Najskôr v strúhanke a potom v rozšľahaných vajciach. Sprudka osmažíme na oleji z oboch strán.
3. Krok
Medzitým si pripravíme marinádu a to tak, že zmiešame všetky uvedené suroviny a poriadne zamiešame.
4. Krok
Osmažené rezne preložíme na plech alebo do veľkej misy a polejeme marinádou. Pečieme v predhriatej rúre na 200°C približne 30 minút.
5. Krok
Servírovať môžeme s ryžou a kyslou uhorkou.