REKLAMA

Zdroj: Facebook - Slovenské jedlá a iné... dobroty ,,starých materí,,

Poľské rezne

Poľské rezne alebo ináč povedané obrátené rezne sa výborne hodia k nedeľnému obedu. Zaujímavosťou je že, sa najprv obaľujú v strúhanke a až následne vo vajíčku.

REKLAMA
20 × Bravčové karé – s omáčkou, plnené aj zapekané! Recepty, ktoré zbožňujeme

Recept nájdeš v tomto článku

20 × Bravčové karé – s omáčkou, plnené aj zapekané! Recepty, ktoré zbožňujeme

Ingrediencie

porcií
5

Suroviny

  • 800 g bravčového karé Pridané do
  • 4 ks vajcia Pridané do
  • rastlinný olej Pridané do
  • strúhanka Pridané do
  • soľ Pridané do

Marináda

  • 1 pl worchestrová omáčka Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 čl paprika Pridané do
  • 1 čl vegeta Pridané do
  • 1 pl kečup Pridané do
  • 1 pl horčica Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 200 ml olej Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Bravčové karé umyjeme, nakrájame na rezne a mierne naklepeme a osolíme.

2. Krok

Následne ideme rezne obaľovať. Najskôr v strúhanke a potom v rozšľahaných vajciach. Sprudka osmažíme na oleji z oboch strán.

3. Krok

Medzitým si pripravíme marinádu a to tak, že zmiešame všetky uvedené suroviny a poriadne zamiešame.

4. Krok

Osmažené rezne preložíme na plech alebo do veľkej misy a polejeme marinádou. Pečieme v predhriatej rúre na 200°C približne 30 minút.

5. Krok

Servírovať môžeme s ryžou a kyslou uhorkou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4674 receptov

Mäsité jedlá

2198 receptov

Dezert

3588 receptov

Zaváranie

149 receptov

Cestoviny

529 receptov

Lacné jedlá

1471 receptov

Večera

4387 receptov

Mascarpone

335 receptov