REKLAMA
Broskyňový koláč
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
-Cesto
- 170 g špaldovej hladkej múky
- 50 g kryštálový cukor
- 60 g masla izbovej teploty
- 1 čl kyp prášku
- 500 g broskýň
- 1 balík vanilkového cukru
- 1 pl cukru
-Mrvenička
- 85 g múky
- 60 g masla izbovej teploty
- 40 g cukru
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Zmiešame ingrediencie na cesto, formu(20cm) si vytrieme s maslom a cesto roztiahneme (aby sme mali okraje vyššie) a vložíme na 30min do chladničky
2. Krok
Broskyne ošúpeme a nakrájame na mesiačiky
3. Krok
Spravíme si mrveničku(všetky ingrediencie zmiešame)
4. Krok
Na cesto ukladáme broskyne, posypeme cukrom(normálnym, vanilkovým) nasypeme mrveničku a vložíme do vyhriatej rúry na 180’
5. Krok
Pečieme 50-55min.