REKLAMA
Cokoladova torta
Rychla a nenarocna cokoladova torticka a nadychanym korpusom a mascarpone-slahackovym kremom :)
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
- 4 vajcia g praskovy cukor
- 75 g hladká špaldová múka
- 1⁄2 balik prasok do peciva
- 75 g strúhaná čokoláda
- 2 pl olej
- malinový džem
- 250 g mascarpone
- 250 ml smotana na šľahanie
- 2 x vanilkový cukor
- 2 pl kakao
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Z bielkov vyslahame tuhy sneh
2. Krok
Zltka vymiesame s cukrom do svetlej peny, pridame olej, muku, prasok do peciva a nastruhanu cokoladu, vsetko zmiesame a na zaver jemne vmiesame sneh z bielkov
3. Krok
Pecieme na 160C 20’
4. Krok
Upeceny korpus potrieme malinovym dzemom a nechame vychladnut
5. Krok
Na krem si zmiesame spolu mascarpone, slahacku a vanilkovy cukor do tuheho kremu (trva to par minut mixerom), pridame kakao a navrstvime na korpus, nechame cez noc v chladnicke a pred podavanim lubovolne dozdobime