REKLAMA
Zdroj: Kurt-Erik Goehner from Getty Images
Čínske rezance s kuracím mäsom a zeleninou
Recept na čínske rezance s kuracím mäsom a zeleninou, ktoré si pripravíte do hodiny.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 400 g kuracieho mäsa
- 200 g čínskych rezancov
- 2 kus mrkvy
- 1 kus Cibuľa
- 1 kus paprika
- 2 strúčiky cesnaku
- hrášok
- sójová omáčka
- olej na varenie
- soľ a korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Začnite prípravou všetkých ingrediencií - nakrájajte mäso na tenké prúžky a zeleninu na tenké pásiky.
2. Krok
Rezance si pripravte podľa návodu na balení.
3. Krok
Na panvici rozpáľte olej, pridajte cibuľu a cesnak a opražte ich do zlatista. Potom pridajte kuracie mäso a restujte ho, kým nie je kompletné prepečené.
4. Krok
Keď je mäso upečené, pridajte nakrájanú zeleninu a pokračujte v restovaní. Nechajte zeleninu trosku odstáť, aby si zachovala svoju chrumkavosť.
5. Krok
Nakoniec pridajte uvarené rezance a ochuťte sójovou omáčkou, soľou, korením podľa chuti.
6. Krok
Všetko premiešajte a nechajte spolu prehriať na panvici.