REKLAMA
Cuketové fašírky
Cuketové fašírky je zdravé a lahodné jedlo, ktoré si zamilujete. Skvelé ako príloha k hlavnému chodu alebo ako samostatné jedlo s obľúbeným dipom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 2 ks cuketa
- 1 ks vajce
- 100 g strúhanka
- 1 ks cesnak
- 1 št soľ
- 1⁄2 št mleté čierne korenie
- 2 pl olivový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Cuketu očistite, nastrúhajte na jemno a dajte do sitka. Posypte soľou a nechajte odstáť 10 minút.
2. Krok
Po 10 minútach cuketu dobre vymačkajte, aby ste odstránili čo najviac vody.
3. Krok
Cibulu a cesnak ošúpte a nadrobno nakrájajte. Pridajte kukuricový škrob, strúhanku, vajce, mleté korenie a cesnak do zmesi cukety a dobre premiešajte.
4. Krok
Rukami formujte malé placky a mierne ich zatlačte.
5. Krok
Na panvici rozohrejte olej a placky opečte z oboch strán dozlatista.
6. Krok
Podávajte teplé s obľúbeným dipom alebo ako prílohu k mäsu.